Saldırganlar, 45 Yaşındaki Adamı Öldürüp Cesedini Ormana Attı - Son Dakika
3.Sayfa

Saldırganlar, 45 Yaşındaki Adamı Öldürüp Cesedini Ormana Attı

Saldırganlar, 45 Yaşındaki Adamı Öldürüp Cesedini Ormana Attı

İstanbul'dan 15 gün önce memleketi Ordu'ya gelen ve kendisinden haber alınamayan 45 yaşındaki adamın cesedi, Giresun'da ormanlık alanda bulundu. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

14.02.2016 19:11  Güncelleme: 23:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'dan 15 gün önce memleketi Ordu'ya gelen ve kendisinden haber alınamayan 45 yaşındaki Recai C.'nin cesedi, Giresun'da ormanlık alanda bulundu. Cinayete kurban giden Recai C.'nin, aralarında eşi Sevgi C'nin de bulunduğu beş kişi gözaltına alınırken bir kişi de aranıyor.

15 GÜN ÖNCE MEMLEKETİ ORDU'YA GELDİ

İstanbul'da eşi Sevgi C. ve üç çocuğu ile birlikte yaşayan Recai C. iddiaya göre yanına 30 bin lira para alarak 15 gün önce memleketi Ordu'nun Fatsa İlçesi'ne geldi.

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Recai C.'den daha sonra haber alamadığını söyleyen ailesi durumu polise bildirerek kayıp başvurusunda bulundu. Bir televizyon programına katılan yakınları Recai C.'nin bulunmasını istedi, canlı yayına telefonla bağlananlar bildiklerini anlattı.

İLÇEDEKİ BÜTÜN MOBESE KAMERALARI İNCELENDİ

Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler televizyon programına telefonla bağlanan ve programa katılan kişiler üzerinde araştırma başlattı. Şüpheler, Recai C.'nin eşi Sevgi C. ile gönül ilişkisi olduğu iddia edilen ve ilçede oto galerisi sahibi 30 yaşındaki Mevlüt S. üzerinde yoğunlaştı. Polis, ilçedeki tüm mobese ve işyeri kameralarını incelemeye aldı.

Recai C'nin kaybolduğu gün galerici Mevlüt S. ve arkadaşı 27 yaşındaki Ferdi B.'nin kiraladıkları otomobille Giresun'a gittikleri, sabah Fatsa'ya döndükleri mobese kamerası görüntüleriyle saptandı. Bir marketin güvenlik kamerasında ise yine olay gecesi Recai C.'nin, arkadaşı Barkın G. ile birlikte otomobille markete gelerek alışveriş yaptıktan sonra aynı otomobille buradan ayrıldıkları kaydedildi.

CESEDİ ORMANDA BULUNDU

Olayın televizyon programında gündeme gelmesiyle paniğe kapılan Mevlüt S. ve Ferdi B.'nin kiralık otomobille Giresun'a bağlı Dereli ilçesi Pınarlar Köyü'nde ormanlık alana gittikleri bilgisine ulaşıldı.

Bunun üzerine Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Giresun'da polis ve jandarma ekipleriyle birlikte Dereli ilçesi kırsalında ormanlık alanda arama başlattı. Eğitimli köpeklerin de kullanıldığı dünkü aramalarda, ormanlık alanda vücudunun bir kısmı yaban hayvanlar tarafından parçalanan Recai C.'nin cesedini buldu.

EŞİ VE 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polisin yaptığı soruşturmada, Recai C.'nin kaybolduğu gece Ferdi B. ile birlikte Mevlüt S.'in yanına gittikleri, burada tabancayla sol gözünden vurularak öldürüldüğü, cesedinin de 150 kilometre taşınarak Giresun'da ormana götürülüp atıldığı belirlendi.

Cinayetle ilgili olarak galerici Mevlüt S., Kenan G., eşi Hamide G., oğlu Barkın G. Fatsa'da gözaltına alındı. Şüphelilerden galerici Mevlüt S. ile ilişkisi olduğu ileri sürülen öldürülen Recai C.'nin eşi Sevgi C. de İstanbul'da gözaltına alındı ve Fatsa'ya getirildi. Cinayetle ilgili Ferdi B. ise arınıyor.



CESEDİ GÖMMEK İSTEMİŞLER

Şüpheliler emniyetteki ifadelerinde suçlamaya kabul etmezken, Mevlüt S.'nin öldürülen Recai C. ile komşu ve cezaevi arkadaşı olduğu, aranan şüpheli Ferdi B. ile Giresun E Tipi Cezaevi'nde tanışıp arkadaş oldukları ortaya çıktı.

Polis, Mevlüt S. ile Ferdi B.'nın, televizyonda Recai C.'nin yakınlarının katıldığı programı izleyince paniğe kapıldıklarını ve cesedi gömmek için otomobil kiralayıp Giresun'a bağlı Dereli ilçesi Pınarlar Köyü'nde ormanlık alana gittikleri, bulamayınca Fatsa'ya döndüklerini belirledi.

20'DEN FAZLA SABIKASI VAR

Öldürülen Recai C.'nin hırsızlık suçundan 20'den fazla sabıkası bulunduğu, Mevlüt S.'in çeşitli suçlardan 11 sabıkası olduğu, Erzurum'da cezaevi firarisi olan İstanbul'da yaşayan firari şüpheli Ferdi B.'nin ise dört suçtan sabıka kaydı olduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Saldırganlar, 45 Yaşındaki Adamı Öldürüp Cesedini Ormana Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • yani: ARKASINDA HEP GİZLİ AŞK VAR NEDEN ÖLDÜRÜYORLAR, BOŞANMA DİYE BIRŞEY VAR. 18 0 Yanıtla
  • Fatma: Muge anli da araniyodu pislikler 12 0 Yanıtla
  • Lo: Ya bunların alayı bulaşık.Normal hayatları olan insanlar değil 10 0 Yanıtla
  • kaan atakan: Arkadaşın biri gayet güzel özetlemiş:ŞU TESTİSİ...... 5 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: TÜRKİYE CUMHURİYETİ ÜZERİNDE OYNANAN BU KANLI OYUN KANLI SENARYO İLAVETEN SURİYE BATAKLIĞINA ÇEKİLMEMİZİN YEGANE SEBEBİ OLAN BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE BERABERİNDE GELECEK OLAN SAHTE MEHDİ VE SAHTE HİLAFET DÜZENİ İLE HÜKMEDEREK TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ORTADOĞU BATAKLIĞINA SÜRÜKLEMEK SURETİYLE BATAKLIĞIN GİRDABINDA BOĞDUKTAN SONRA LAİK CUMHURİYET DÜZENİ İLE BİRLİKTE DEMOKRATİK DÜZENİ YERLE BİR EDEREK HİLAFET DÜZENİ İLE MOLLA DÜZENİNİ HAYATA GEÇİRMEK ADINA VAR GÜÇLERİYLE ÇALIŞMAKTADIR SİYONİSTLER... 1 4 Yanıtla
  • Tarkan: Bukadar işte benim namuslu ve benim arkadaş canlısı insanları bazen bunları okuyunca cahilliğin bu ülkeye neler yaptığım ğörüyorum 3 1 Yanıtla
  • O noktası: Kadere bak yazık eşin seni aldatsin sonra öldürtsün cesedini hayvanlar parcalasin bu samsun giresun ordu noli la bu kadar pislik bir arada sabıka gırla rezalet kısacası insanliğinizi kaybetmissiniz 1 2 Yanıtla Çotanak: kardes giresunun ne sucu var adam ordulu oldurmus atmıs Rabbim islah eylesin. 3 4
  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
    06:49 Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı

    Tokat'ta önceki gün meydana gelen 5,6'lık depremin ardından gün ağarınca hasarın boyutu netlik kazandı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. Depremin etkisiyle oluşan hasarın tam boyutu ve zarar görenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgilendirme yetkililer tarafından gün içerisinde yapılması bekleniyor.

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.


Advertisement