Sakatlıklar Olmasaydı Terim, Emre'yi Oyuna Alacaktı - Son Dakika
Spor

Sakatlıklar Olmasaydı Terim, Emre'yi Oyuna Alacaktı

Serdar Aziz'in, ardından da Burak Yılmaz'ın sakatlanarak oyun dışı kalmasının Fatih Terim'in kafasındaki tüm hamlelere set çektiği ortaya çıktı.

30.03.2015 09:11  Güncelleme: 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliler, Hollanda'ya karşı 1-0 önde götürdüğümüz maçta uzatma dakikalarında yenilen golle sahadan 1-1'lik skorla ayrılırken; Portakallar karşısında önce Serdar Aziz'in, ardından da Burak Yılmaz'ın sakatlanarak oyun dışı kalmalarının Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kafasındaki tüm oyuncu hamlelerine set çektiği ortaya çıktı.

ORTA SAHA HAMLESİ YAPACAKTI

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; ikinci yarıda Volkan Şen'in yerine Hakan Çalhanoğlu'nu sahaya süren Terim'in, ilerleyen bölümde Burak Yılmaz ve Gökhan Töre gibi ofansif oyuncuların koşu yollarını besleyecek bir orta saha hamlesi yapmaya hazırlandığı belirtildi. Bu düşüncenin temelinde ikinci yarıda hücuma çıkarken gollük pozisyon üretiminde yaşanan aksaklık yatıyordu. Terim birkaç rötuşla hem topu ileride tutacak, hem de ofansif zenginliği artıracaktı.

SAKATLIKLAR PLANLARI BOZDU

Ne var ki, Serdar Aziz'in yerine Ersan Gülüm'e zorunlu forma şansı verilmesi, her şeyi alt-üst etti. Yani orta sahada top yapacak, oyunu rahatlatacak, gole yakın oyunculara dikine paslar atacak kulübe desteği gelmedi.

EMRE GİRECEKTİ

Bu role en yakın aday Emre Belözoğlu idi. Nitekim, ikinci yarıda ısınan dört oyuncunun arasında Emre'nin de yer alması bu düşüncenin en büyük göstergesiydi. İlk 11'de sahaya çıkan Selçuk İnan'ın da yetersiz oluşu o dakikalarda dikkatlerden kaçmıyordu. Ve gereken adım için geri sayıma geçilmişti bile. Terim'in kafasındaki tüm kurgu ve hazırlık ne yazık ki Arena'da sakatlıklara takıldı, o bitirici hamle bir türlü gerçekleşmedi. Sonrasında skoru koruyamadığımız gibi, altın değerinde üç puan da kuş olup, uçup gitti.

"ŞU MAÇI KAZANSAYDIK DEVRİM OLACAKTI"

Nitekim, maç bitiminde ünlü hocanın yakın çevresine, "Şu maçı kazansaydık, devrim olacaktı. Buradan yürüyüp, Kazakistan'ı da orada yenerek 10 puan yapardık, ondan sonra rakipler düşünecekti" şeklinde konuştuğu bize kadar geldi.

Sakatlıklar Olmasaydı Terim, Emre\'yi Oyuna Alacaktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sakatlıklar Olmasaydı Terim, Emre'yi Oyuna Alacaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • celali: emre banko oynaması lazım bu takımda selçuk ne iş yapıyor 12 16 Yanıtla
  • Özel harekâtçı : Korkak terim Emre bu takımda banko oynar Yüreği yeter 7 19 Yanıtla
  • rizeli: hepsini toplasan bir emrenin yüreği etmez 3 9 Yanıtla
  • PAYK: İSABET OLMUŞ ALMADIĞIN FATİH HOCAM 10 1 Yanıtla
  • Efsane 67 : Orda iki kişi Emre Emre diye tezahürat yapsaydı hemen oyuna alırdı emreyi 7 3 Yanıtla
  • ZERRİN: EMRE MİLLİ TAKIMI BIRAKTI, ARTIK HİÇ OYNAMAYACAK 8 0 Yanıtla
  • TERİM..: Emre oyuna girseydi her Top'la buluşmasında ıslıklanırdı ve Emre o Milli formayı çıkarar sahadan giderdi, Emenike çıkardı diye kovdular ama kendisi de aynısını yapardı ve bu sefer Emre için daha kötü olurdu iyi ki oyuna almadı. . 8 0 Yanıtla
  • emekli: fatih hoca bazen oyunu okuyamıyorsun orada kazım alacagına emreyi alsaydın şimdi belkide galibiyetle dönmüştük cesaratli olacaksın 3 4 Yanıtla
  • Efsane 67 : Korkak Fatih terim Emre yi oynatamadi kaptanlığı Gökhan Gönül'e verdi yani ben istiyorum ama ortam müsait değil dedi 5 2 Yanıtla
  • the: emre oynasa rahat kazanırdık 0 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement