Sakaryaspor Galibiyetle Coştu - Son Dakika
Güncel

Sakaryaspor Galibiyetle Coştu

Sakaryaspor Galibiyetle Coştu

Müjdat ÇETİN/ADAPAZARI(Sakarya),(DHA- TÜRKİYE Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta önce Erzurumspor deplasmanda 1-0, ardından da pazar günü sahasında Silivrispor'u 2-1 yenerek üst üste 2 galibiyet alan Sakaryaspor'un üst sıralara tırmanması taraftarlarını coşturdu.

13.10.2014 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müjdat ÇETİN/ADAPAZARI(Sakarya),(DHA- TÜRKİYE Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta önce Erzurumspor deplasmanda 1-0, ardından da pazar günü sahasında Silivrispor'u 2-1 yenerek üst üste 2 galibiyet alan Sakaryaspor'un üst sıralara tırmanması taraftarlarını coşturdu.

Silivrispor karşısında 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen önce kaptan Levent ardından da Abdülkadir'in attığı gollerle maçtan 2-1 galip ayrılmayı başaran Sakaryasporlu futbolcular, maç sonunda taraftarlarıyla bütünleştiler.

Maçı izleyen 5000 civarındaki yeşil siyahlı taraftar, 2'nci yarının başında telefonlarının fenerlerini yakarak birlikte 'Samanyolu' şarkısını söylediler. Taraftarlarıyla birlikte galibiyetin sevincini yaşayan Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, "Bundan sonra çok daha iyi olacağız. Hedefimiz şampiyon olup bir üst lige çıkmak. Bunun için hep birlikte omuz omuza mücadeleye devam edeceğiz. Takımıza destek veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakaryaspor Galibiyetle Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement