Yavrusu Ölen Sokak Köpeği Yürek Burktu - Son Dakika
Güncel

Yavrusu Ölen Sokak Köpeği Yürek Burktu

Yavrusu Ölen Sokak Köpeği Yürek Burktu

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir otomobilin çarpması sonucu yavrusu ölen sokak köpeği, hareketleri ve çıkarttığı seslerle görenleri hayretler içerisinde bıraktı.

02.07.2015 14:54  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı'nda bir otomobilin çarpması sonucu yavru sokak köpeği yol kenarına savrularak can verdi. Biran olsun yavrusunun yanından ayrılmayan annesi yavrusunu canlandırmak için onu emzirmek istedi. Hareketleri ve çıkarttığı seslerle yavrusu için yardım isteyen sokak köpeği görenleri hayretler içersinde bıraktı.

YAVRUSUNU CANLANDIRMAK İÇİN EMZİRMEK İSTEDİ

Adapazarı'nın Süleyman Bey Mahallesi'nde bir otomobilin çarpması sonucu Golden cinsi yavru köpek olay yerinde öldü. Anne köpek, yol kenarında yatan yavru köpeği bacağından sürükleyerek önce güvenli bir bölgeye taşıdı. Ölen yavrusunun başından uzun süre ayrılmayan anne köpek, yavrusunu canlandırmak için onu emzirmek istedi. Yavrusunun üzerine zaman zaman kapanan köpek, çevreden geçen insanların da yüreklerini dağladı.

SÜRÜCÜ KAYIPLARA KARIŞTI

Hareketleriyle ve çıkardığı seslerle adeta yardım isteyen anne köpek görenleri hayrete düşürürürken o yavru köpeğe çarparak ölümüne neden olan araç sürücüsü ise kayıplara karıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yavrusu Ölen Sokak Köpeği Yürek Burktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement