Yaşlı Bisiklet Sürücüsü Kazadan Kıl Payı Kurtuldu - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Bisiklet Sürücüsü Kazadan Kıl Payı Kurtuldu

Yaşlı Bisiklet Sürücüsü Kazadan Kıl Payı Kurtuldu

Sakarya'da yoldan karşıya bisikletiyle geçmek isteyen yaşlı adama polis motosikleti çarpmaktan kıl payı döndü. O anlar güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

09.08.2015 13:53  Güncelleme: 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı'nda Çevre Yolu'nda bisiklet sürücüsü hızla gelen motorize polis ekibini fark etmeden karşıdan kaşıya geçmek isteyince ölümle burun buruna geldi. O anlar bir güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

POLİSİN DİKKATİ SAYESİNDE SON ANDA KURTULDU

Alınan bilgilere göre Çevre Yolu'ndaki kazada bir bisiklet sürücüsü akan trafikte yolu kontrol etmeden karşıya geçmek istedi. Sol şeritten hızla gelmekte olan motorize polis ekibini farketmeden yolun karşısına geçmek isteyince motosikleti kullanan polis memurunun refleksi ile yaşlı adam mutlak ölümden döndü. Motosiklet bisikleti sıyırıp geçti. Bisikletli yere düşerek ölümün kıyısından dönerken o anlar da kameralar tarafından görüntülendi.

YARALANAN YAŞLI ADAM HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Kazadan orta refüje düşerek kurtulan yaşlı bisikletli sürücünün birkaç saniye sonra yanına gelen polisler ambulansa bilgi verip yaşlı adamı hastaneye sevk ettirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Bisiklet Sürücüsü Kazadan Kıl Payı Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Cumhur ÖZER: Polis nie sol şeridi kullanirki anlamadim ayrica polis motoru cok suratli ve yasli amcanin gectigi yolda yaya geçidi motosiklet en az 120km hizla gidiyor...Sakarya Valimiz bu konun gereğini yapar şüpheniz olmasin... 1 11 Yanıtla
  • Otobüs geliyor: Adam biraz hatalı geçmiş olabilir tamamda polislerin yaptıgı hızı farkettinizmi yavaşlamak için bekadar mesafe kat ediyor polis uzun zamandır motosiklet kullandığımdan biliyorum 1 2 Yanıtla
  • Patlıcanlı: Aptal herif bu gibi angavutlar yüzünden zor duruma düşüyorsun 2 1 Yanıtla
  • deniz bora: Polis hatalı yaya seridine gelirken yavaşla nir fren yapılır sağa sola gitmek marifet değil arabalar ve motorlar insanları öldürür. 0 2 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement