Sakarya Yaşanan Panik Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Sakarya Yaşanan Panik Güvenlik Kamerasında

Sakarya Yaşanan Panik Güvenlik Kamerasında

Yaşanan panik güvenlik kamerasında Çöken tarihi uzun çarşıda canlarını zor kurtardılar Adapazarı'nda haftasonu kar yağışına dayanamayarak çöken tarihi Uzunçarşı'nın çatısının bir bölümünün çökme anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

12.01.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşanan panik güvenlik kamerasında

Çöken tarihi uzun çarşıda canlarını zor kurtardılar

Adapazarı'nda haftasonu kar yağışına dayanamayarak çöken tarihi Uzunçarşı'nın çatısının bir bölümünün çökme anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde tarihi çarşıda alışveriş yapanlar çatının çökmesiyle birlikte kaçarışırken çocuklu bir ailenin ise şans eseni ölümden dönmeleri yer alıyor.

Adapazarı'nda haftasonu meydana gelen olayda bir asırlık tarihi Uzunçarşı'nın çatısının 15 metrelik bölümü kar yağışına dayanamayarak büyük gürültü ile çöktü. Yaşanan çökme sonucunda ölen veya yaralanan olmazken, Sakarya Büyükşehir Belediyesi çökme sonrasında tarihi çarşıyı güvenlik nedeniyle kapattı ve tüm çatıyı sökme kararı alırken bir işyerinin ise tarihi çarşıdaki çatının çökme anının güvenlik kamerası tarafından görüntülediği ortaya çıktı.

Görüntülerde çarşıda alışveriş yapan bir aile vitrine bakarken carşıda yürüken iki kişi görülüyor. Büyük gürültüyle çatı çökerken iki kişi can havliyle kaçarak kurtulurken, aile ise vitrinine baktıkları dükkanın kapısında kalarak ölümden dönüyorlar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Yaşanan Panik Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement