Sakarya Tem'de Devrilen Tır'ın Altından Cıkartılan Gencin İlk Sözleri 'Babam İyimi Sorusu Oldu - Son Dakika
Güncel

Sakarya Tem'de Devrilen Tır'ın Altından Cıkartılan Gencin İlk Sözleri 'Babam İyimi Sorusu Oldu

Sakarya Tem\'de Devrilen Tır\'ın Altından Cıkartılan Gencin İlk Sözleri \'Babam İyimi Sorusu Oldu

Sakarya TEM Otoyolu geçişinde çelik boru yüklü TIR, kontrolden çıkıp önce park halinde olan bir araca çarptı sonra da bariyerleri kırarak yol kenarındaki kanala uçtu.

23.10.2014 18:20  Güncelleme: 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya TEM Otoyolu geçişinde içerisinde baba ve oğulun olduğu çelik boru yüklü TIR, kontrolden çıkıp önce emniyet şeridindeki park halinde olan bir araca çarptı sonra da bariyerleri kırarak yol kenarındaki kanala uçtu. Kanalda ters dönen TIR'ın altından çıkarılan Gökhan Çimendağ çevresindekilere ilk sorusu 'Babam iyi mi' sorusu oldu. Baba oğul hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Alınan bilgilere göre kaza Adapazarı TEM Otoyolu Alancuma Mahallesi 67'inci köprü mevkiinde 13.00 sıralarında meydana geldi. İstanbul'dan Ankara istikametine seyir halinde olan Mehmet Çimendağ (50) idaresihdeki 86 AE 4241 plakalı TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu emniyet şeridinde park halinde olan Ercan Aldızoğlu(25) ait 61 LG 953 plakalı otomobile çarptı. Ardından bariyerleri aşarak takla atıp yol kenarındaki kanala uçtu. Tır'ın taşıdığı çelik borular, şans eseri çarpma sırasında yola değil kanalın bulunduğu toprak alana savruldu.

"BABAM İYİ Mİ?"

Kazada su kanalında ters dönen Tır'ın sürücüsü Mehmet Çimendağ ve oğlu Gökhan Çimendağ, TIR'ın altında kaldı. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, araç altında kalan sürücü baba Mehmet Çimendağ'ı sıkıştığı yerden kurtararak yaralı olarak çıkartıldı. Daha sonra TIR'ın şoför mahallinin altında kalan oğlu Gökhan Çimendağ itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Yaralı Gökhan Çimendağ'ın, ilk sözü 'Babam iyi mi' sorusu oldu. Babasının durumunu merak eden oğul Çimendağ'ı sağlık ekipleri babasının durumunun iyi olduğunu söyleyerek teselli etti. Yaralı baba ve oğul sağlık ekiplerince Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan emniyet şeridine park edilen otomobilin şoförü Ercan Aldızoğlu(25) polis ekiplerine benzininin bittiğini ve yakın bir petrol ofisinden yakıt almak için aracını emniyet şeridine park ettiğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Tem'de Devrilen Tır'ın Altından Cıkartılan Gencin İlk Sözleri 'Babam İyimi Sorusu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement