Hırsızlar, Kamyon Şoförünün 8 Kez Yakıtını, 3 Kez de Aküsünü Çaldı - Son Dakika
Güncel

Hırsızlar, Kamyon Şoförünün 8 Kez Yakıtını, 3 Kez de Aküsünü Çaldı

Hırsızlar, Kamyon Şoförünün 8 Kez Yakıtını, 3 Kez de Aküsünü Çaldı

Adapazarı'na kamyonuyla yük getiren Burhan Çakmak'ın hortumla mazotu çalındı. Genç şoför, bugüne kadar 8 kez yakıtının 3 kez de aküsünün çalındığını söyleyerek isyan etti.

18.01.2015 15:31  Güncelleme: 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'den Adapazarı'na kamyonuyla yük getiren 26 yaşındaki nakliyeci Burhan Çakmak'ın kamyonetinin deposunda kimliği meçhul kişi veya kişiler hortumla mazot çalınca genç nakliyeci ortada kaldı. Astım hastası olan genç nakliyeci bugüne kadar 8 kez yakıtının 3 kez de aküsünün bir kez de evinden oksijen tüpünün çalındığını söyleyerek başına gelen hırsızlık olaylarına isyan etti.

Gebze ilçesinde yaşayan ve marmara bölgesindeki fabrikalara nakliyecilik yapan Burhan Çakmak Adapazarı'nda bir fabrikaya yük getirmek için Gebze'den yola çıktı. Adapazarı'ndaki Nakliyeciler Sitesi'nde mola veren genç, park ettiği kamyonunu alıp tekrar yola çıktığında araçta motorin olmadığını farketti.

8 KEZ MOTORİNİ, 3 KEZ DE AKÜSÜ ÇALINMIŞ

Yakıt olmadığı için kamyonu yol kenarına çeken genç, durumu polis ekiplerine haber verdi. Parası olmadığı için araca yakıt alamayan Çakmak, kamyondaki yükle birlikte yolda kaldı. Yardım gelene kadar aracın kasasında uyuyan genç, 1,5 ay içerisinde Adapazarı'nda ve Gebze'de 4'er kez olmak üzere 8 kez motorininin çalındığını, bununla birlikte 3 kez aküsünün de sökülüp götürüldüğünü anlattı. Aynı zamanda astım hastası olduğunu da söyleyen genç şoför, kısa bir süre önce önce de evinden tedavi için kullandığı oksijen tüpünün çalındığını söyledi.

KAFES YAPTIRDI YİNE ÇALDILAR

Başına 11 kez aynı hırsızlık olayı gelen Burhan Çakmak, hırsızlara engel olmak için yakıt deposuna demir kafes yaptırdğını ancak hırsızların kafesi kırarak mazotunu yine çaldıklarını ifade eden genç şunları söyledi: :

"Aracımla sürekli şehirler arası bölgesine geliyorum. Adapazarı'na geldiğimde sürekli aküm çalınıyor. Adapazarı'na gelmeye korkuyorum artık. Buraya geldiğimde arabamda motorin, akü hiç bir şey kalmıyor. Rahatsızım olmama rağmen arabamda battaniyeyle uyuyorum. Bıktım bu hırsızlardan. Hep aynı yerde çalınıyor. Bu 4'üncü olayım Adapazarı'nda. 50-100 liria kazanmak için ne çileler çekiyorum. Şimdi yakıtım yok, alacak param yok. Koruyucu kafes yaptırdım buraya, onu kırıp yine depotan mazotu çekip çalmışlar."

Genç şoför kamyonunun kasasında uyurken, yakınlarının getirdiği parayla yakıt alıp yükünü Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde teslim etti. Polis, araçtan mazotu çalan hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hırsızlar, Kamyon Şoförünün 8 Kez Yakıtını, 3 Kez de Aküsünü Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement