Sakarya Fırat Dizisinin Sona Ermesi Jandarma Teşkilatını Üzdü - Son Dakika
Güncel

Sakarya Fırat Dizisinin Sona Ermesi Jandarma Teşkilatını Üzdü

TRT'de yayınlanan 'Sakarya Fırat' dizisi duygusal final bölümüyle sona erdi.

14.06.2013 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT'de yayınlanan 'Sakarya Fırat' dizisi duygusal final bölümüyle sona erdi. Dizinin bitmesine en çok jandarma teşkilatı mensupları üzüldü.

TRT'de uzun bir süredir yayınlanan Sakarya Fırat dizisi, final bölümüyle izleyicisine veda etti. Türkiye'nin yıllardan beri devam eden terör ve terörün mahvettiği hayatları anlatılmasının yanında Jandarma Teşkilatının sorunlarının da gündeme getirildiği dizi, özellikle askerler ve Jandarma Genel Komutanlığına mensup personel tarafından yoğun ilgi ile izleniyordu. Osman Sınav'ın yönetmenliğini yaptığı Tayanç Ayaydın'ın 'Uzman Jandarma Çavuş Osman Kanat' rolünü canlandırdığı dizide, uzman jandarmaların sorunları sahneye yansıtıldı.

Dizi duygusal final bölümüyle izleyicisiyle son kez buluştu. Final bölümünde Jandarma Özel Asayiş Komando Timlerinin helikopter ile yaptığı arama kurtarma faaliyetlerine yer verildi. Dizideki Selim Gürata'nın canlandırdığı 'Albay Hüsamettin Yavuzer'in yaptığı duygusal konuşma ise izleyiciler tarafından beğenildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sakarya Fırat Dizisinin Sona Ermesi Jandarma Teşkilatını Üzdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehir'de Huzur Uygulamasında Şahıslar Yakalandı
    11:17 Eskişehir'de Huzur Uygulamasında Şahıslar Yakalandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen huzur uygulamasında, kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunan şahıslar yakalandı. Bazı şüphelilerin üzerinden uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Ayrıca trafik kurallarını ihlal eden sürücülere toplamda 251 bin 837 TL cezai işlem uygulandı.

  • Galatasaray, Pendikspor'u ağırlıyor
    11:15 Galatasaray, Pendikspor'u ağırlıyor

    Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Pendikspor'u konuk edecek. Ligde liderlik koltuğunda bulunan sarı-kırmızılılar, evindeki son maçlarda yenilgi yüzü görmedi. Ayrıca, Galatasaray'ın kalecisi Muslera, gol yememe rekorunu kırma şansına sahip. Mauro Icardi ise son 4 maçta 5 gol atarak etkili performansını sürdürdü.

  • Şırnak'ta Yer Fıstığı Üretimi Destekleniyor
    11:15 Şırnak'ta Yer Fıstığı Üretimi Destekleniyor

    Şırnak'ın Silopi ilçesinde başlatılan 'Şırnak yer fıstığıyla şahlanıyor projesi' kapsamında çiftçilere sertifikalı tohum dağıtıldı. Projede 30 yer fıstığı üreticisine 2 milyon 250 bin TL değerinde tohum verildi. Dağıtım töreninde konuşan Şırnak Valisi Cevdet Atay, tohumların üreticilere bol ve bereketli kazançlar getirmesini diledi.

  • İstanbul Valisi Yıldıztabya'daki Toprak Kaymasıyla İlgili Açıklama Yaptı
    11:15 İstanbul Valisi Yıldıztabya'daki Toprak Kaymasıyla İlgili Açıklama Yaptı

    İstanbul Valisi Davut Gül, Yıldıztabya'da meydana gelen toprak kaymasının ardından bölgede incelemelerde bulundu. 30 evin boşaltıldığını ve tahliye edilen kişilerin otellere yerleştirildiğini açıklayan Vali Gül, ev sahipleri ve kiracılar için kalıcı çözümler üzerinde çalıştıklarını belirtti.


Advertisement