Sakarya Eşi Terkedince Parkta Yatarak Açlık Grevine Başladı - Son Dakika
Güncel

Sakarya Eşi Terkedince Parkta Yatarak Açlık Grevine Başladı

Sakarya Eşi Terkedince Parkta Yatarak Açlık Grevine Başladı

Adapazarı'na gelen 28 yaşındaki Özkan Poyraz, eşinin kendisini terketmesi üzerine 10 gündür parkta hasırların arasında yatarak açlık grevi yapıyor.

15.07.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı'na gelen 28 yaşındaki Özkan Poyraz, eşinin kendisini terketmesi üzerine 10 gündür parkta hasırların arasında yatarak açlık grevi yapıyor. Vatandaşların ihbarı üzerine gelen 112 ekiplerinin tüm çabalarına rağmen hastaneye gitmeyi kabul etmeyen Özkan Poyraz, burada ölmek istediğini söyledi. Alınan bilgilere göre Nevşehir'de yaşayan ve eşi tarafından terkedilen Özkan Poyraz, eşinin ailesinin bulunduğu için Adapazarı'na geldi. Burada da eşini ikna edemeyen Özkan Poyraz, 10 gün önce Maltepe Mahallesi'nde bulunan Sigorta Parkı'nda açlık grevine başladı.

Kendini parkta hasır sedirlere sararak yatan genç, 10 gün boyunca vatandaşların yiyecek ve içecek yardımlarını kabul etmedi. Onun bir ara hiç hareket etmediğini gören vatandaşlar, 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, gözlerini açmakta zorlanan gence müdahale etmek istedi ancak başaramadı.

Yattığı yerde zorlukla doğrulan ve tedaviyi kabul etmeyen genç sorulan sorulara ise, "Tedaviyi reddediyorum. Ben yemeyeceğim, içmeyeceğim. Fazla yormayın beni. Ben burada öleceğim, kalkmak istemiyorum. Ölmeden kalkmayacağım" dedi. Sağlık ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik uğraşlarına rağmen bulunduğu yerden kalkmayan Özkan Poyraz, tekrar bulunduğu yere bırakıldı. Çevre sakini Atıf Keskin gencin ailevi sorunları olduğunu belirterek,"Yemiyor hiç bir şey. Sorunu aile problemi. 'Kalk' diyoruz, 'kalkamam' diyor. Yemek yemiyor. Ben karşıda oturuyorum kaç gündür burada bu şekilde yatıyor. Biz vatandaş olarak soruyoruz derdini cevap vermiyor" dedi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Eşi Terkedince Parkta Yatarak Açlık Grevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement