Sakarya'da Teröre Lanet Konvoyu Gerçekleşti - Son Dakika
Yerel

Sakarya'da Teröre Lanet Konvoyu Gerçekleşti

Sakarya\'da Teröre Lanet Konvoyu Gerçekleşti

Sakarya’da otomobil sporları kulübü, ülkede artan terör olaylarına tepkilerini otomobilleriyle yaptıkları konvoyla gösterdiler.

27.08.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da otomobil sporları kulübü, ülkede artan terör olaylarına tepkilerini otomobilleriyle yaptıkları konvoyla gösterdiler.

Ülkemizde son günlerde artan terör olaylarına tepki olarak Adapazarı'nda teröre lanet konvoyu etkinliği düzenlendi. 54 Otomobil Sporları Kulübünün organize ettiği etkinlikte 500 araç ve 50 motosiklet Çevre Yolu üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinin önünde toplandı. Buradan hareket eden grup Şeker Fabrikası istikametinden Mehmet Akif Ersoy Caddesini takip ederek ASEM Küçük Sanayi Sitesi üzerinden Muhsin Yazıoğlu Bulvarına çıktı. 4'üncü geçidi geçerek Adnan Menderes Caddesi üzerine çıkan sürücüler, korna ve siren çalarak teröre tepkisini gösterdi. Uzun kuyrukların oluştuğu konvoy Kent Meydanında sonlandı.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı trafik polisleri ise konvoyun geçiş sırasında geniş güvenlik önlemi aldı. Konvoy sonrasında 54 Otomobil Sporları Kulüp Başkanı Murat Balcı yaptığı açıklamada, "Burada toplanmamızın amacı ülkemizde gösteren terör olaylarına karşı Sakarya halkı olarak otomotiv sporları sevenleri olarak dikkat çekmek istiyoruz. Son zamanlarda artan terör olaylarının olması bizleri üzdü. Buradaki arkadaşlarımız birlik ve beraberlik içerisinde bu hassasiyete karşı ciddiyetimizi ve sağduyumuzu göstermiş oldu. Katılım çok fazla oldu. Katılan herkese çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Program konuşmaların ardından Saygı Duruşunun bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Şehitler için okunan Mevlud-i Şerif ve Duanın sonrası etkinlik olaysız şekilde sona erdi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakarya'da Teröre Lanet Konvoyu Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement