Alkollü Genç Annesinin Boğazına Bıçak Sapladı - Son Dakika
Güncel

Alkollü Genç Annesinin Boğazına Bıçak Sapladı

Sakarya'da alkollü olan genç, tartıştığı annesini boğazından bıçaklayarak öldürürken, kavgayı ayırmaya çalışan kardeşlerini de yaraladı.

27.11.2014 06:48  Güncelleme: 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da gece saatlerinde meydana gelen olayda, alkollü olduğu iddia edilen genç, tartıştığı annesini boğazından bıçaklayarak öldürürken, kavgayı ayırmaya çalışan kardeşlerini de yaraladı.

EVE ALKOLLÜ GELDİ

Olay, gece saatlerinde Serdivan ilçesi Kazımpaşa Mahallesi mezarlık mevkisinde bulunan barakada meydana geldi. İddialara göre son günlerde eve alkollü gelen 17 yaşındaki Ahmet B., gece saatlerinde yine eve alkollü geldi. Ahmet B. ile 47 yaşındaki annesi Gülay B. arasında sözlü olarak başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

BIÇAĞI ANNESİNİN BOĞAZINA SAPLADI

Cebinden çıkardığı bıçağı ile annesini önce bacağından daha sonra da boğazından bıçaklayan Ahmet B., kavgayı ayırmak için araya giren kardeşleri (18) Ayla B. ve (12) Selami B.'yi de yaraladı. Sesleri duyan komşuların haber vermesi ile olay yerine gelen 112 acil ekipleri, hafif yaralı olan kardeşlerin tedavisini yaptı.

MORGA KALDIRILDI

Olay yerinde hayatını kaybeden anne Gülay B.'nin cansız bedeni, Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, polis olaydan sonra kaçan 17 yaşındaki Ahmet B.'yi yakalamak için arama çalışmaları başlattı.

Alkollü Genç Annesinin Boğazına Bıçak Sapladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alkollü Genç Annesinin Boğazına Bıçak Sapladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • negibimesela: 13 Yaşında ' Anne Ne Var ! '16 Yaşında ' Anne Beni Rahatsız Etme ! '18 Yaşında ' Bu Evden Gitmek İstiyorum ! '25 Yaşında ' Haklıydın Anne '30 Yaşında ' Annemin Evine Dönmek İstiyorum '50 Yaşında ' Annemi Kaybetmek İstemiyorum '70 Yaşında ' Annem Eğer Burda Olsaydı Benim İçin Herşeyi Yapardı 'Sadece 1 Anneniz Var. O'nu Üzmeyin. . !Yazık! 40 1 Yanıtla
  • hkn: O ana değilmi seni 17 yıl büyütmüş hemde ne şartlarda yazık sana sadece tek kelime yeter ŞEREFSİZ. 19 0 Yanıtla
  • soner: ADANA. . . ADANA. . ADANA. . . YİNE Mİ ADANA DİYENLER NEREDELER, , , , , DEMEKKİ KANSIZLIK ŞEREFSİZLİK YER VE ZAMAN AYIRT ETMİYOR. . . BİR KİŞİNİN SUÇU BÜTÜN İLİ KAPSAMAMALI ????? 16 0 Yanıtla
  • ARABACI: ARKADAŞ SAKARYA BERBAT BİR İL LANET OLSUN SAKARYA YA 4 9 Yanıtla
  • CEVHER: ALLAH SENİN BOYUN POSUN DEVRİLSİN İNŞALLAH. SENDE ÇOCUĞUNUN BIÇAGIYLA ÖLESİN. HER TÜRLÜ MUSUBET SENİ BULSUN. TUHHHHH SANA SEREFSİZ 12 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement