Sakarya'da Işid Operasyonunda Gözaltına Alınan 3 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Işid Operasyonunda Gözaltına Alınan 3 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Sakarya\'da Işid Operasyonunda Gözaltına Alınan 3 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Sakarya'da IŞİD operasyonunda gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi ADAPAZARI (Sakarya), (DHA) - TERÖR örgütü IŞİD'e yönelik Sakarya merkezli Ankara ve İstanbul'da yapılan operasyonda gözaltına alınan 4'ü kadın 13 şüpheli, Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

28.10.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da IŞİD operasyonunda gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi

ADAPAZARI (Sakarya), (DHA) - TERÖR örgütü IŞİD'e yönelik Sakarya merkezli Ankara ve İstanbul'da yapılan operasyonda gözaltına alınan 4'ü kadın 13 şüpheli, Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Bazı şüphelilerin adliyeye sevk edilmeleri sırasında güldükleri dikkatlerden kaçmadı.

Sakarya Cumhuriyet Savcılığından yapılan yazılı açıklamada, Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü IŞİD terör örgütü adına Selefi/Tekfirci görüşlerini benimseyen ve terör örgütü IŞİD'e eleman kazandırmak için faaliyetlerde bulundukları belirtilen kişilere yönelik olarak Sakarya, İstanbul ve Ankara'da 10 adreste baskın yapıldığı belirtildi.

Baskında aralarında 4 kadının bulunduğu Sakarya'da 10, İstanbul'da 2 Ankara'da da 1 olmak üzere toplam 13 kişi gözaltına alınarak Adapazarı'na getirilerek sorgulandı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada mescit olarak kullandıkları yerde yapılan aramalarda çeşitli kitap, bilgisayar, hard disk ve digital materyallarin yanı sıra, 2 tabanca, pala olarak bilinen kesici alet, el yazımı dokümanlar ve seçimlerde oy kullanılmaması için hazırlanmış yapıştırmaya hazır ilanlar, terör örgütünün sözde bayrağını simgeleyen yapıştırma ve afişler ile el yazımı örgütsal dokümanlar ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan 4'ü kadın 13 şüpheli sabah saatlerinde Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra bugün Adliyeye sevk edildiler.

Bu arada Sakarya'da gözaltına alınan 10 şüphelinin evlerinde yapılan aramada ise az su faturası ödemek için su suyaçlarına mıknatıs taktıkları belirtildi

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Işid Operasyonunda Gözaltına Alınan 3 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement