Sakarya'da İki Ayrı İlçede Yangın Çıktı - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da İki Ayrı İlçede Yangın Çıktı

Sakarya\'da İki Ayrı İlçede Yangın Çıktı

Sakarya’nın Karapürçek ve Kaynarca ilçelerinde çıkan yangın paniğe neden olurken, itfaiye ekipleri yangınları kısa sürede söndürdü.

17.01.2016 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Karapürçek ve Kaynarca ilçelerinde çıkan yangın paniğe neden olurken, itfaiye ekipleri yangınları kısa sürede söndürdü.

Edinilen bilgiye göre, ilk yangın Karapürçek ilçesine bağlı Teketaban mahallesinde çıktı. İsmail Y.'ye ait bir ahırda elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede büyüyerek tüm ahırı sardı. Durumu gören ev sakinleri hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi.

Diğer yangın ise Kaynarca ilçesi ile Kandıra ilçesi arasında bulunan Karaboğaz bölgesinde meydana geldi. Sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın lodosun etkisiyle daha da büyüdü. Durumu gören vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Yangına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra İtfaiye ekipleri ve Orman Bölge işletmesine ait itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın kısa sürede söndürülürken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da İki Ayrı İlçede Yangın Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement