Sakarya - Bağımlı Genç Ambulansa Binmek İstemedi - Son Dakika
Güncel

Sakarya - Bağımlı Genç Ambulansa Binmek İstemedi

Sakarya - Bağımlı Genç Ambulansa Binmek İstemedi

Bağımlı genç ambulansa binmek istemedi Adapazarı'nda bir otoparkta çakmak gazı çekip fenalaştıktan sonra çevresindekilerin uyarılarına aldırış etmeyen madde bağımlısı genç, çağrılan ambülansa binmek istemedi.

13.05.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağımlı genç ambulansa binmek istemedi

Adapazarı'nda bir otoparkta çakmak gazı çekip fenalaştıktan sonra çevresindekilerin uyarılarına aldırış etmeyen madde bağımlısı genç, çağrılan ambülansa binmek istemedi. 112 ekibinin çabalarına rağmen bağımlısı genç sağlık görevlilerini dakikalarca sokaklarda peşinde dolaştırdı.

Olay, Adapazarı kent merkezinde bulunan Cumhuriyet Mahallesi Kayın Sokak'ta öğle saatlerinde meydana geldi. Birçok kişi, sokaktan geçenlere aldırmadan yere oturarak tüpten çakmak gazı çeken 21 yaşındaki İ.A'nın yol kenarında yığılmış halde görünce hemen 112'ye haber verdi. Bunun üzerine hemen sağlık ekipleri sevkedildi.

HERKESİ SOKAKLARDA DOLAŞTIRDI

Yol kenarında fenalaşan İ.A.'nın yanına yaklaşarak müdahale etmek isteyen sağlık ekipleri, onu bir türlü ikna edemedi. Gözlerini açmakta zorlanan ve titreyen bağımlı genç sağlık ekiplerinin "Hastaneye gidelim mi?' sorularını yanıtsız bırakırken bir süre çevreyi izlemeye devam etti. Olayı gören çok sayıda kişi toplanarak gelişmeleri izledi.

Bağımlı genç, sağlık görevlilerince ayağa kaldırıldı ancak ambulansa binmeyerek vatandaşları ve sağlık görevlilerini dakikalarca sokaklarda peşinde dolaştırdı. Yürürken bir yandan da çakmak gazını çekmeye devam eden gence sevk edilen polis ekipleri müdahale etti.

Yaklaşık yarım saatlik çaba ardından polis genci ambulansa bindirmeyi başardı. Madde bağımlısı genç polisi görünce üzerindeki ceketin düğmelerini kapatmaya çalıştı. Uçucu madde bağımlısı olduğu iddia edilen genç, ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu arada gencin daha önce bir çok kez çakmak gazı çekerek fenalaşıp hastaneye kaldırıldığı ifade edidi. Tedavi altına alınan İ.A.'nın durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya - Bağımlı Genç Ambulansa Binmek İstemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement