Sakarya - 4 Ay Önce Kendisini Vuran Gence Kurşun Yağdırdı - Son Dakika
Güncel

Sakarya - 4 Ay Önce Kendisini Vuran Gence Kurşun Yağdırdı

Sakarya - 4 Ay Önce Kendisini Vuran Gence Kurşun Yağdırdı

4 ay önce kendisini vuran gence kurşun yağdırdı Aziz GÜVENER ADAPAZARI(Sakarya),19(DHA) ADAPAZARI'nda 4 ay kadar önce tabanca ile ateş edilmesi sonucu yaralanan H.B. kendisini vuran Ercan Demirhan'a Adapazarı şehir merkezinde kurşun yağdırdı.

19.06.2015 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4 ay önce kendisini vuran gence kurşun yağdırdı

Aziz GÜVENER ADAPAZARI(Sakarya),19(DHA)

ADAPAZARI'nda 4 ay kadar önce tabanca ile ateş edilmesi sonucu yaralanan H.B. kendisini vuran Ercan Demirhan'a Adapazarı şehir merkezinde kurşun yağdırdı. İki bacağından 8 kurşunla vurulan 27 yaşındaki genç hastaneye kaldırılırken saldırgan ise kaçtı.

Silahlı saldırı Adapazarı şehir merkezi Bankalar Caddesi'nde dün akşam 18.30 sularında meydana geldi. 27 yaşındaki Ercan Demirhan caddede yürürken görgü tanıklarının ifadesine göre karşısına çıkan H.B. ile tartıştı. Tartışma sonrasında H.B. üzerinde bulunan tabancayı çekip gence kurşun yağdırdı. Sağ bacağına 5, sol bacağına 3 kurşun isabet eden gence ilk müdahale olay yerinde 112 ekibi tarafından yapıldı . Ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ercan Demirhan hastanede tedavi altına alındı.

Saldırı sonrası araştırma yapan polis saldırının iki genç arasında 4 ay önce yaşanan husumet yüzünden meydana geldiği Ercan Demirhan'ın 4 ay kadar önce H.B.yi tabanca ile ateş ederek yaraladığı saldırının da bu yüzden meydana geldiği belirlendi.

Polis saldırıyı gerçekleştiren H.B'yi arıyor

HABER-KAMERA: AZİZ GÜVENER-ADAPAZARI-DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya - 4 Ay Önce Kendisini Vuran Gence Kurşun Yağdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement