Şahinbey Köprülü Kavşağı Ekim Ayında Tamamlanacak - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Köprülü Kavşağı Ekim Ayında Tamamlanacak

Gaziantep Büyükşehir ve Şahinbey belediyeleri tarafından, Karataş-Yeditepe-Güneykent'i birbirine bağlayan kavşaktaki trafiği rahatlatmak için yapılan Şahinbey Köprülü Kavşağı'nda çalışmalar devam ediyor.

20.08.2015 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir ve Şahinbey belediyeleri tarafından, Karataş-Yeditepe- Güneykent'i birbirine bağlayan kavşaktaki trafiği rahatlatmak için yapılan Şahinbey Köprülü Kavşağı'nda çalışmalar devam ediyor.

Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kavşak inşaatında incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, inşaatın ekim ayı sonunda tamamlanacağını söyledi.

Kentiçi trafiği rahatlamak için yapılan köprülü kavşağa, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan 50 metre genişliğinde 12 kilometre uzunluğundaki Yeşilvadi Bulvarı'nın da bağlanarak Havaalanı Yolu ile Burç Kavşağı arasında kesintisiz bir yol yapılmasının planlandığını ifade eden Tahmazoğlu, çalışmaların aralıksız devam ettiğini bildirdi.

Tahmazoğlu, Şahinbey Köprülü Kavşağı'nın, gerek Karataş'ın şehir bağlantısı gerekse Havaalanı yolundan başlayıp Dutluk'tan geçen ve Kilis yoluna bağlanacak olan Yeşilvadi Bulvarı'nın üzerinde olduğunu dile getirerek şunları kaydetti:

"O açıdan da hem Kuzey-Güney aksında, hem Doğu-Batı aksında çok önemli bir görev icra edecek olan Şahinbey Kavşağı çok büyük ve maliyetli bir yapı. Gaziantep'e çok hayırlı hizmetlerde bulunacağına inanıyorum. Şahinbey Kavşağımızın şimdiden şehrimize, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşasında çalışan Büyükşehir Belediyesi ve Şahinbey Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şahinbey Köprülü Kavşağı Ekim Ayında Tamamlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement