Şahinbey Belediyespor, Mağlubiyete Rağmen İyi Oyundan Memnun - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyespor, Mağlubiyete Rağmen İyi Oyundan Memnun

Kulüp Basın Sözcüsü Kara: "Halkbank karşısında her ne kadar mağlup olsak da oyuncuların gösterdiği performans bizi memnun etti"

30.10.2014 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybol Erkekler 1. Ligi takımlarından Şahinbey Belediyespor'un basın sözcüsü İbrahim Kara, 3-1 mağlup oldukları Halkbank maçından puan alamamalarına rağmen oyuncuların gösterdiği performanstan memnun olduklarını söyledi.

Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin yeni temsilcisi olarak Ankara deplasmanına puan veya puanlar alabilme parolasıyla gittiklerini hatırlattı.

Türkiye'nin yıldız oyuncularını kadrosunda bulunduran takıma karşı mağlup olduklarını ifade eden Kara, "Halkbank karşısında her ne kadar mağlup olsak da oyuncuların gösterdiği performans bizi memnun etti. O yüzden sporcularımızı kutluyorum. Biraz daha direnç gösterebilsek puan ya da puanlar alabilirdik. İyi oynadık ama puan alamadık" dedi.

Kara, hafta sonu Fenerbahçe'yi konuk edeceklerini hatırlatarak, ara vermeden hazırlık çalışmalarına başladıklarını, bu maçta gülen taraf olmak istediklerini kaydetti. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyespor, Mağlubiyete Rağmen İyi Oyundan Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement