Sağlık İl Müdürü İmren'den Basın Kuruluşlarına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sağlık İl Müdürü İmren'den Basın Kuruluşlarına Ziyaret

Sağlık İl Müdürü İmren\'den Basın Kuruluşlarına Ziyaret

Van İl Sağlık Müdürü Dr. Yakup İmren, yardımcısı Dr. Mehpare Altay ile birlikte Vangölü Gazeteciler Cemiyeti, Anadolu Ajansı ile Şehrivan Gazetesi’ni ziyaret etti.

22.04.2015 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van İl Sağlık Müdürü Dr. Yakup İmren, yardımcısı Dr. Mehpare Altay ile birlikte Vangölü Gazeteciler Cemiyeti, Anadolu Ajansı ile Şehrivan Gazetesi'ni ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü'nü yürüten Dr. Yakup İmren, basın kuruluşlarını ziyarete bulundu. Van İl Sağlık Müdürlüğü ile Halk Sağlığı Müdürlüğü'nü birlikte yürüten İmren, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Mehpare Altay ve Sağlık Müdürlüğü Basın Danışmanı Adem Yılboğa ile birlikte ilk olarak Vangölü Gazeteciler Cemiyeti'ni (VGC) ziyaret etti. VGC Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sevinç tarafından karşılanan İmren ve Altay, çalışmaları hakkında kısa bilgiler verdiler. Buradaki ziyaretlerinin ardından ikinci durakları olan Anadolu Ajansı (AA) Van Bürosu'nu ziyaret eden İmren ve Altay, Baş Muhabir Levent Harman ile yaklaşık yarım saat süren sohbetin ardından günün son ziyaretini Şehrivan Gazetesi'ne yaptılar. Gazetenin yazı işleri Müdürü Ömer Aytaç Aykaç tarafından karşılanan İmren ve Altay, göreve başlamaları hasebiyle Basın'la tanışma ve kaynaşma amacı ile basınını gözüyle sağlık çalışmalarını değerlendirmek amacıyla bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade ettiler. Dr. İmren, her hafta 1 ajans ile bir yerel gazete olmak zere iki Basın kuruluşunu ziyaret edeceklerini ifade etti. Bu günkü ziyaretlerinin ilkinde Vangölü Gazeteciler Cemiyeti, Anadolu Ajansı ve Şehrivan Gazetesi'ni ziyaret ettiklerini ifade eden Dr. İmren, "Önümüzdeki hafta da sırasıyla diğer ajans ve gazeteleri ziyaret edeceğiz. Ziyaretimiz amacı ise hem Basın mensupları ile yakından tanışmak, hemde kurumuzun basın gözü ile ne durumda olduğunu istişare etmektir. Bizim göremediğimizi onlar daha iyi görüp bu konuda bizde eksik olan taraflarımızı tamamlarız" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık İl Müdürü İmren'den Basın Kuruluşlarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement