Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Niğde'de - Son Dakika
Güncel

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Niğde'de

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Niğde\'de

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu birtakım açılış ve inceleme yapmak üzere Niğde’ye geldi.

10.05.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu birtakım açılış ve inceleme yapmak üzere Niğde'ye geldi.

Nevşehir'den hava yolu ile gelen Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, ilk önce Niğde'de AK Parti'nin seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı. Bakan Müezzinoğlu daha sonra Bor ilçesinde yapımı devam eden 75 yataklı devlet hastanesinin inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Müezzinoğlu seçim irtibat bürosunda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"AK Parti olarak annelerin evlatları için çocukları için torunları için hayal ettikleri güzel bir Türkiye'yi hep birlikte şekillendirmeyi bize nasip etsin. Birileri 'Muhtar bile olamaz' dedi, birileri milletvekili listesinden çıkardı ama bu gönül zenginliği onu Başbakan da yaptı, Cumhurbaşkanı da yaptı, Başkan da yapacak. Dün Yozgat'ta bir arkadaşımız İsviçre'de yakını rahatsızlanmış ama yakınları hastalarının burada tedavi edilmesini istediler. İmkanlar el vermiyor dediler ve ambulans uçak gitti Yozgat'a getirdi.

İnşallah sağlıkta çok daha güzel hizmetler yapacağız, eskiden cır cır Ağustos böceği gibi ötenler var ya eski günlerin sorumlularıdır. Ambulans bulamıyorduk bırakın helikopter ambulansı normal ambulansa da 'mazotunu doldurursak hastanızı götürürüz' diyorlardı. Şimdi çil çil ambulanslarımız var." - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Niğde'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement