Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas Açıklaması

Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas Açıklaması

"Gazze'deki akan kanın durması için yüreğiyle canla başla çırpınan başka bir lidere tanıklık edemiyoruz.

26.07.2014 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, " Gazze'deki akan kanın durması için yüreğiyle canla başla çırpınan başka bir lidere tanıklık edemiyoruz. Keşke Tayyip Erdoğan'lardan her ülkede bir tane olsaydı. Keşke akan kanın karşısında her ülkenin lideri duyarlılık gösterebilseydi ama maalesef yok" dedi.

Kafkas, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde kurulan ve maliyeti 2 milyon lira olan Üremeye Yardımcı Tedavi Merkezinin açılış törenine katıldı.

Burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de önemli hizmetler ve yatırımların gerçekleştirildiğini belirten Kafkas, "Türkiye'nin kaybedilmiş yılları vardı. 10 yılda, 12 yılda, 80 yılda yapılan işlerin tamamıyla kıyaslanabilecek işler yapıldı. Mevla'ya şükürler olsun. Kim hangi alanda neyi nasıl tartışmak istiyorsa onu tartışabilecek bütün alanlarda, 80 yıldaki kadar işler yapıldı" diye konuştu.

Sağlık alanında Türkiye'nin dünyaya bir rol model haline geldiğini ifade eden Kafkas, sağlanan değişim ve gelişimlerin tek bir nedeni olduğunu vurgulayarak şöyle devam etti:

"Allah'ım şahittir bütün bu başarıların arkasında bir tane yürek var, bir tane adam gibi adam var, o da Recep Tayyip Erdoğan. Biz bu başarıları, arkamızdaki yiğit duruşu, adam gibi duruşu ve verdiği büyük destekle gerçekleştirdik. Yoksa başka türlü gerçekleştirme imkanımız yoktu. Umudun bittiği, heyecanların bittiği, her şeyin tükendiği bir yerde, Başbakanımız yeniden bu milletin ve bu ümmetin umudu haline gelmiştir. Başbakanımızın dediği gibi  'bu ümmetin bu millet sigortasıdır', yani dünyadaki mazlum insanların mazlum milletlerin bu millet sigortasıdır. Gazze'deki akan kanın durması için yüreğiyle canla başla çırpınan başka bir lidere tanıklık edemiyoruz. Keşke Tayyip Erdoğan'lardan her ülkede bir tane olsaydı. Keşke akan kanın karşısında her ülkenin lideri duyarlılık gösterebilseydi ama maalesef yok."

"Hayatın bütün alanlarını yenileyen Tayyip Erdoğan'a bizim borcumuz var"

Cumhurbaşkanı seçimine değinen, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması halinde Türkiye'nin daha da büyüyeceğinin altını çizen Kafkas, şunları kaydetti:

"Bizim tökezlemeden, bu ülkenin, üçüncü bin yılın başında haysiyetli yürüyüşünün devam etmesinin bir tek yolu var. Her birimizin 12 yıldır yaşamını değiştiren, hayatımızın yaşam kalitesini değiştiren, hepimizin evindeki düzeni değiştiren, bu ülkenin birliğini, dirliğini, yolunu değiştiren, her şeyini değiştiren, hayatın bütün alanlarını yenileyen Tayyip Erdoğan'a bizim borcumuz var. Herkeste bir rehavet var. Seçimin sonucu nasılsa belli deniliyor. Yarıştıklarına bakıyorsun, yarışanlara bakıyorsun, Allah'a şükür diyorsun ama son 10 günde, son düzlükte herkesten bir özveri istiyorum. Herkes ulaşabildiği kim varsa ona ulaşmalı, elini sıkmalı, derdini anlatmalı ve mutlaka Tayyip Bey'e bir destek sağlamalıyız. Çünkü, dün ayağının ucunu göremeyen ülke olmaktan çıktık biz, 2023, 2071 vizyonları ortaya koyabilecek ülke haline gelmişsek, bu yürüyüşün devam etmesi için mutlaka Başbakanımızın çok güçlü bir şekilde Türkiye'de halk tarafından seçilen ilk cumhurbaşkanı olması gerekiyor."

Konuşmaların ardından Kafkas, Vali Sabri Başköy, AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Cahit Bağcı ile Üremeye Yardımcı Tedavi Merkezi'nin açılışını yaptı. Kafkas, daha sonra hastanede tedavileri devam eden hastaları da ziyaret etti. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement