Sağanak Altında Kurbanlık Pazarlığı - Son Dakika
Güncel

Sağanak Altında Kurbanlık Pazarlığı

Sağanak altında kurbanlık pazarlığı- Erzurum'daki kurban pazarında, sağanağa ramen küçük ve büyükbaş hayvan satışları devam ediyorERZURUM (AA) - Bölgenin önemli hayvancılık merkezlerinden biri olan Erzurum'da, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hayvan pazarındaki hareketlilik şiddetli yağışa rağmen devam ediyor.

29.09.2014 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağanak altında kurbanlık pazarlığı- Erzurum'daki kurban pazarında, sağanağa ramen küçük ve büyükbaş hayvan satışları devam ediyorERZURUM (AA) - Bölgenin önemli hayvancılık merkezlerinden biri olan Erzurum'da, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hayvan pazarındaki hareketlilik şiddetli yağışa rağmen devam ediyor.Kurban Bayramı dolayısıyla kentte kurulan bölgenin en büyük canlı hayvan pazarında, sabahın erken saatlerinden itibaren hareketlilik yaşanıyor.Kentte etkili olan sağanak dolayısıyla zor anlar yaşayan vatandaşlar, hayvan pazarında alışverişlerini sürdürüyor.Yağıştan yağmurluk ve şemsiyelerle korunmaya çalışan besiciler ve vatandaşlar, adeta çamur deryasına dönen pazarda Ağrı, Iğdır, Kars, Ardahan ve Erzincan başta olmak üzere çevre ilçelerden getirilen küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar için pazarlık yapıyor.Küçükbaş hayvanların 400 ile bin 250 lira, büyükbaş hayvanların ise 2 bin ile 9 bin lira arasında alıcı bulduğu pazarda, besiciler, kurban satışlarının beklediklerinden daha iyi gerçekleştiğini belirtti. Kurban Bayramı'nın 3. gününe kadar satışlarını sürdüreceklerini ifade eden besiciler, yetiştirdikleri hayvanın değerini bulmasından mutlu olduklarını kaydetti. -Sağanak altında kurbanlık pazarlığı

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sağanak Altında Kurbanlık Pazarlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samsun Polisi Uyuşturucu Taciri 4 Şüpheliyi Suçüstü Yakaladı
    15:08 Samsun Polisi Uyuşturucu Taciri 4 Şüpheliyi Suçüstü Yakaladı

    Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan polis ekipleri, Körfez Mahallesi'nde bir aracın yanında sohbet eden 5 şahsın durumundan şüphelenerek kimlik kontrolü yapmak istedi. Ancak bir şahıs polislerden kaçarken üzerinde bulunan 47.62 gram esrarı yere attı. Diğer 4 şahıs ise kontrol edildiğinde birinin üzerinde 26 bin 550 TL kağıt para bulundu. H.Y., D.A., K.S. ve Y. F. G. isimli şüpheliler hakkında uyuşturucu madde ticareti suçundan soruşturma başlatıldı.

  • Türkiye Masa Tenisi Süper Lig 6. Etap Müsabakaları Van'da Başladı
    15:08 Türkiye Masa Tenisi Süper Lig 6. Etap Müsabakaları Van'da Başladı

    Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Süper Lig 6. etap müsabakaları Van'da başladı. Edremit ilçesindeki Nur Tatar Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabakalara 18 ilden 60 sporcu katılıyor. Van'ın masa tenisi sporunda önemli bir yere sahip olduğunu belirten federasyon başkanı, Van'ın hem şehir hem de tesis açısından önemli bir konumda olduğunu vurguladı. Van Gençlik ve Spor İl Müdürü ise masa tenisi sporunu önemsediklerini ve üst düzey müsabakalara ev sahipliği yapmak istediklerini ifade etti.

  • 31 Mart yerel seçimleri sonrası en genç muhtarlar belirlendi
    15:06 31 Mart yerel seçimleri sonrası en genç muhtarlar belirlendi

    31 Mart yerel seçimleri sonrası yeni seçilen muhtarların en genci Ağırnas Mahallesi Muhtarı Cem Güven oldu. 1990 doğumlu olan Cem Güven, 34 yaşında Ağırnas Mahallesi için muhtarlık hizmeti yürütüyor. Genç ve dinamik muhtarlardan bir diğeri de Kocasinan İlçesi Boyacıköy Mahallesi Muhtarı 35 yaşındaki Ahmet Berk oldu.

  • Türkiye'de afet gönüllülerinin sayısı 1,5 milyona ulaştı
    15:04 Türkiye'de afet gönüllülerinin sayısı 1,5 milyona ulaştı

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Türkiye'de afet gönüllülerinin sayısının 1,5 milyona ulaştığını belirtti. Sezer, afetlerle mücadele etmenin temel şartının riski azaltmak olduğunu vurguladı. Türkiye'nin kriz yönetimi kapasitesinin dünyada ilk sıralarda yer aldığını ifade etti. Vali Sezer, afetlerde gönüllülerin ön saflarda olduğunu ve gönüllülük sisteminin iyi seviyelere geldiğini aktardı.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türk gençliğinin potansiyelini vurguladı
    15:03 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türk gençliğinin potansiyelini vurguladı

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin genç ve çalışkan nüfusunun en büyük güç olduğunu belirtti. Kacır, gençlerin teknoloji ve inovasyon alanındaki başarılarına vurgu yaparak, Türk gençliğinin dünyanın en iyisi olabileceğini ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin havacılık ve sanayi alanındaki başarı hikayesini anlattı ve gençlere kendilerini çok yönlü olarak geliştirmelerini tavsiye etti.

  • Sakarya'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları kınandı
    14:58 Sakarya'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları kınandı

    Sakarya'da sivil toplum kuruluşu temsilcileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınayan bir protesto düzenledi. Adapazarı Kültür Merkezi önünde toplanan grup, saldırıların insanlık değerlerine aykırı olduğunu vurgulayarak, bölgedeki barış ve istikrarın sağlanması için harekete geçilmesi çağrısında bulundu.


Advertisement