Sadef Başkanı Baş, İftar Programına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Sadef Başkanı Baş, İftar Programına Katıldı

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, İstanbul’da Ümraniye Belediyesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

29.06.2015 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, İstanbul'da Ümraniye Belediyesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Ümraniye Belediyesi nikah salonunun bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine katılan SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, yaptığı konuşmada, Adapazarı Karasu'da gerçekleştirmeyi planladıkları SADEF Karasu konakları hakkında bilgi verdi.

Ramazan ayının manevi duyguları pekiştirdiğini belirten Baş, "Ramazan ayı rahmet ve bereket ayıdır. On bir ayın sultanı Ramazan ayına bir kez daha ermek nasip oldu. Kardeşlik duygularının arttığı, insanların birbirlerine sarıldığı bu Ramazan ayının sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini yüce Rabbim'den niyaz ediyorum. Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, hoşgörünün arttığı bir Ramazan ayını daha birlikte yaşamanın mutluluğunu tüm misafirlerle paylaşıyorum. Rabbimizin tüm dualarımızı kabul ettiği bir ramazan ayı diliyorum" dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Türkiye Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (TSTK) Genel Başkanı Hasan Ekşi'ye, yemeğe katılan tüm Samsunlulara teşekkür etti.

Ümraniye Belediyesi nikah salonunun bahçesinde düzenlenen bin kişilik olan iftar yemeğine yoğun katılım olunca bahçenin iç kısmında bulunan alana 500 kişilik masalar ilave edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sadef Başkanı Baş, İftar Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement