Adliye Çalışanları Sabri'li, Müslüm Gürses'li İş Bırakma Eylemi Yaptı - Son Dakika
Güncel

Adliye Çalışanları Sabri'li, Müslüm Gürses'li İş Bırakma Eylemi Yaptı

Adalet Büro Sen üyeleri ülke genelinde gerçekleştirdiği eyleme destek veren Mersinli adliye çalışanları Sabri'li, Müslüm Gürses'li dövizleriyle dikkat çekti.

12.09.2014 15:55  Güncelleme: 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Büro Sen üyelerinin ülke genelinde gerçekleştirdiği eyleme destek veren Mersin'in Erdemli İlçe Adliyesi çalışanları Sabri'li, Müslüm Gürses'li dövizleriyle dikkat çekti.

"SİZİNLEYİM PANPALAR"

Adalet Büro Sen üyeleri, ülke genelinde bugün öğleden sonra iş bırakma eylemi gerçekleştirdi. Eyleme Mersin'in Erdemli İlçe Adliyesi çalışanları da destek verdi. Basın açıklaması yapmak için bir araya gelen çalışanlar taşıdıkları dövizleriyle eylemi renklendirdi. Çalışanlar dövizlerde spor camiasının renkli ismi Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu ve merhum sanatçı Müslüm Gürses'i öne çıkardı. Sabri'nin yer aldığı dövizde "Sizinleyim Panpalar" sloganı yer alırken, merhum sanatçı Müslüm Gürses'in yer aldığı dövizde ise "Adliye İşyeri Sözcüsü" ifadelerine yer verildi. Adalet Bakanlığı personeli Yıl 2014 yazılı başka bir dövizde ise tüyleri olmayan bir horoz resmi yer aldı.

"ÜVEY EVLAT MUAMELESİNİ ESEFLE KINIYORUZ"

Ellerindeki dövizlerle adliye bahçesindeki Atatürk Anıtı önünde bir araya gelen çalışanlar adına Adalet Büro Sen Mersin İl Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Tollu, basın açıklamasını okudu. Tollu, "Bakanlığın bizlere karşı yaptığı üvey evlat muamelesini esefle kınıyor ve protesto ediyoruz. Bu nedenle bugün akşama kadar iş bırakıyoruz. Bakanlığımız bizleri duymamaya devam ettiği müddetçe iş yavaşlatma ve iş bırakma eylemlerimiz devam edecektir" dedi.



Açıklamanın ardından çay bahçesine geçen çalışanlar çay içip, simit yedi.

Adliye Çalışanları Sabri\'li, Müslüm Gürses\'li İş Bırakma Eylemi Yaptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adliye Çalışanları Sabri'li, Müslüm Gürses'li İş Bırakma Eylemi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement