Saati 120 Liraya Sarılma Terapisi Uyguluyor - Son Dakika
Dünya

Saati 120 Liraya Sarılma Terapisi Uyguluyor

Samata Hess isimli kadın 29 yaşında kurduğu internet sitesi sayesinde saati 60 dolara insanlara sarılma terapisi uyguluyor.

26.07.2014 10:20  Güncelleme: 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samantha Hess’in hayatı 29 yaşında kurduğu internet sitesiyle değişti. Hess’in yaptığı işin benzeri pek yok. Kendisi sarılarak terapi uygulama uzmanı. Hess saati 60 dolara (yaklaşık 120 lira) insanlara sarılma terapisi uyguluyor.

'BEDAVA SARILMA HİZMETİ'

Hess’in aklına sarılarak para kazanma fikri 2012 yılında gelmiş. Okuduğu dergide bir adamın insanlara ‘bedava sarılma hizmeti’ verdiğiyle ilgili bazı bilgiler varmış. Business Insider’ın haberine göre Hess bu makaleyi okuduğu dönemlerde duygusal olarak da zor zamanlar geçiriyormuş. Yeni bir ilişkiye hazır olmamasına rağmen sarılmaya ihtiyacı varmış. Hess bunun üzerine Cuddle Up To Me (cuddleuptome.com) isimli bir internet sitesi kurmuş. Bu sitede verdiği hizmetlerden bahsediyor.

SARILDIĞI ERKEKLERİN YÜZDE 90'NI 20 YAŞ ÜZERİNDE

Sarıldığı erkeklerin yüzde 90’ının 20 yaşın üstünde olduğunu belirtiyor. Müşterilerinin çoğu daha önce geçirdikleri psikolojik travmadan dolayı kimseye dokunmak istemiyormuş. Hess, “Bir bakıma psikolojik tedavi hizmeti de veriyorum” diyor.

Saati 120 Liraya Sarılma Terapisi Uyguluyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Saati 120 Liraya Sarılma Terapisi Uyguluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • mustafa YALÇIN: BU UYGULAMA, BATI DÜNYASINDA BİR ANNE, BİR CANDAN SAMİMİ EŞ, BİR ABLA, BİR BÜYÜK ANNE ŞEFKATİNDEN MAHRUM YETİŞEN BİREYLERİN RUHLARININ NE KADAR ŞEFKATE, SEVMEYE SEVİLMEYE AÇ OLDUKLARININ İSPATIDIR. AİLEMİZE SAHİP ÇIKALIM ELİMİZDEKİ DEĞERLERİN KIYMETİNİ BİLELİM. YOKSA TORUNLARIMIZI BU HALDE BULURUZ. 101 8 Yanıtla güvenlik: helal gerçekten size mustafa bey güzel açıklama olmuş 0 0
  • bir kürt kadını asla başkasına sarılmaz: bir kürt kadını asla başkasına sarılmaz. orasını burasını asla göstermez. 12 92 Yanıtla
  • YOZGATLI: hayat kadini aslinda sadece zekice is yapiyor. . 60 dolar saati adamlari tam kivamina geitriyor. . sonrasinda saati 300 ve ya 500 dolara cikiyor. . zilli cok uyanik. . 65 8 Yanıtla Ali: Onu anlaman için bin fırın ekmek Yemen gerek. Anlaman zaten mümkün değil bu düşünce yapısı ile. 0 0
  • asd: bunu türkiyede yap sen o yataktan felç olarak ambulans ile ayrılırsın :D 64 5 Yanıtla
  • Lodos: Bizimkiler sana öyle bi sarılırki parayı geri versen yine kurtulamazsın. . . 49 0 Yanıtla
  • lazrail: bizim burda olsa ilk iş gününde malülen emekli olur. 45 1 Yanıtla
  • süleyman: r t e nin gidip 3 ay yatsın sakinleşir 22 17 Yanıtla
  • ali05: cok tehlikeli hareketler bunlar. . . 37 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.

  • İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı
    01:59 İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen ise yakalandı. Karaburun açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salında bulunan 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen kurtarıldı. Çeşme ilçesinde ise Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bottaki 2 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • İzmir'de Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen göçmenler kurtarıldı
    00:42 İzmir'de Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen göçmenler kurtarıldı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen can salı içerisindeki 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen lastik bot içerisindeki 2 düzensiz göçmen ise yine Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Kurtarılan göçmenler sağlık kontrolleri ve işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine sevk edildi.

  • Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı
    00:38 Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı

    Lübnan Başbakanı Necip Mikati, ülkesine ziyaret gerçekleştiren İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve heyetini havalimanında karşıladı. İtalyan lideri uçağının önünde bekleyen Lübnan Başbakanı, Meloni yerine yanlışlıkla başka birini öptü. Gülümseten anlar kameralara yansıdı.

  • HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor
    00:35 HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor

    İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW), Rus güvenlik şirketi Wagner'in Aralık 2023'ten bu yana Mali ordusuyla sivilleri hedef aldığını öne sürdü. HRW tarafından yayınlanan raporda, Wagner'in Mali'de sivilleri hedef aldığına dikkat çekildi. Raporda, Aralık 2023'ten bu yana Rus güvenlik şirketi Wagner ile Mali ordusunun, ülkenin orta ve kuzey bölgelerinde aralarında çocukların da bulunduğu, çok sayıda sivilin ölümüne neden olduğu belirtildi.


Advertisement