Saadet Partisi Adapazarı 5'inci Olağan Kongresi - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Adapazarı 5'inci Olağan Kongresi

Genel Başkan Yardımcısı Karamollaoğlu: "Barış ve huzur olsun' diye sadece ülkemizde değil, bütün dünyada adil nizamın kurulmasından yanayız"

14.12.2014 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, "Barış ve huzur olsun' diye sadece ülkemizde değil, bütün dünyada adil nizamın kurulmasından yanayız" dedi.

Karamollaoğlu, partisinin Orhangazi Kültür Merkezi'nde düzenlenen Adapazarı 5'inci Olağan Kongresi'nde, Türkiye'nin önemli bir dönemden geçtiğini belirterek, dünyanın içine sürüklendiği en kritik hadiseleri yaşadığını söyledi.

Yaşananların idraki içinde olunmadığını ifade eden Karamollaoğlu, "Büyük bir kesim, hadiseleri sadece dışarıdan izliyor, arka planda neler olduğunu, hangi tehlikelerle karşı karşıya kaldığımızı, yarın bizi nasıl bir akıbetin beklediğini hiç ama hiç düşünmüyoruz kanaatindeyim" diye konuştu.

Karamollaoğlu, milletin hadiseler karşısında daha uyanık olması gerektiğini dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hadiseleri daha doğru yorumlaması ve neticede gelecek genel seçimlerde isabetli karar verebilmesi ancak bizim ciddi çalışma yapmamıza, uyuyan insanları uyandırmamıza, ülkemize yeni ufuk açacak hükumetin gelmesine vesile olmaya mecburuz. Bu ülke bizim, ülkemizde ve dünyada barış istiyoruz. Huzurun ve barışın temini sadece temenniyle olmuyor, birtakım adımlara ihtiyaç var. Bunun için de bu noktaya nasıl geldik, neden bazı endişeler taşıyoruz, iktidarda bulunan kişiler, arkadaşlarımız bugün neden farklılar ve biz neden onlardan farklıyız, neden onların iktidarda bulunmalarına rağmen endişe taşıyoruz, bunu mutlaka ve mutlaka gözden geçirmeye mecburuz."

Toplumda hadiselerin aniden meydana gelmeyeceğini anlatan Karamollaoğlu, toplumların birtakım birikimler neticesinde harekete geçtiğini veya uyuşukluğa düştüğünü kaydetti.

Karamollaoğlu, bazı idealleri olduğuna dikkati çekerek, "Öncelikle ahlaki ve manevi ideallerimizi ihya etmek istiyoruz. Nasıl, biz ekonomik, sanayi ve teknoloji yönden bu ülkeyi kalkındırmak, dünyanın en güçlü ülkeleri arasına sokmak istiyoruz. 'Barış ve huzur olsun' diye sadece ülkemizde değil, bütün dünyada adil nizamın kurulmasından yanayız" şeklinde konuştu. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Adapazarı 5'inci Olağan Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement