Rüştü'den Volkan'a Destek! - Son Dakika
Spor

Rüştü'den Volkan'a Destek!

Rüştü\'den Volkan\'a Destek!

Reçber'in Volkan Demirel ile ilgili sözleri dikkat çekti.

24.02.2017 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Reçber'in Volkan Demirel ile ilgili sözleri dikkat çekti. Reçber, Hürriyet gazetesindeki yazısında Demirel'in Fenerbahçe'den koparılmaya çalışıldığını savundu.



İşte Rüştü Reçber'in yazısı...



3 Temmuz'da dik duran, "Biz bize yeteriz" diyen, Sevilla'da penaltıları kurtaran Volkan Demirel değil miydi? Şimdi camiasından koparılma noktasına getiriliyor. Tıpkı yıllar evvel benim gibi!



Dün gibi hatırlıyorum, Kartalspor maçını... Zayıf uzun boylu bıçkın bir delikanlı. İzledim, izledik ve sağolsun Fenerbahçe'deki yöneticilerimiz de bizlerin ve Nurettin Yıldız hocamın görüşleri doğrultusunda onu aldılar. Kendisiyle uzun yıllar geçirdim. Deli dolu, gözü kara, ama bir o kadar da uysal ve pamuk gibi kalbe sahip...



Tribünlerden gelmiş; içine ve ruhuna F.Bahçelilik işlemiş biriydi Volkan Demirel. Hâlâ da öyle...



Yaklaşık 15 yıldır F.Bahçe'de olma ve oymama başarısı göstermiş; bir efsane olarak anılması gereken Kadıköy kalesindeki savaşçı Volkan Demirel...



30 YILDA ANCAK YETİŞİR



Üzülerek yazılanları, söylenenleri okudum ve dinledim. Asıl üzüldüğüm konu da bir yöneticinin de çıkıp yazılana, çizilene ve konuşulana tepki vermemesi oldu.



3 Temmuz'da sayın Ali Koç ve Aykut Kocaman ile beraber dik duran o değil miydi?



Fenerbahçelilere "Biz bize yeteriz" sözünü benimseten Volkan Demirel değil miydi? Şampiyonluklarınızda, başarılarınızda övdüğünüz bu kişi değil miydi?



Sevilla'da penaltıları kurtardığında yere göğe sığdıramadığınız adam bu Volkan değil miydi?



Peki şimdi ne oldu?



Sözüm, Fenerbahçe yöneticilerine!



Sözüm, F.Bahçe taraftarına!



Sözüm F.Bahçe camiasına!



Bir Volkan Demirel'i yetiştirmek 30 yılınızı alacak, bunun farkında değil misiniz?



HiÇ SAHiP ÇIKMADINIZ



Milli Takım'dan aforoz edildi, sesinizi çıkarmadınız?



Her türlü hakarete maruz kaldı, sesinizi çıkarmadınız!



"Bu bizim kaptanımız, evladımız" deyip, sahip çıkmadınız!



Fakat en ufak bir yanlışta herkes onun tepesine bindi. Savunanlar da çoğunluğun altında ezilip kaldı.



Bizler yaptığı yanlışları yüzüne söyledik.



Çoğu zaman taraftarlık duygusuyla hareket etti, saygı gösterdik. Aşırıya kaçmadı mı bazen, evet kaçtı. Ancak her zaman doğru düşündüğünü yaptı.



Şimdi bedeni ve ruhuyla bağlanıp hizmet ettiği camiasından koparılma noktasına getiriliyor. Hatta getirilmiyor, o hale bizzat sokuluyor. Tıpkı yıllar evvel benim başıma geldiği gibi!



Volkan Demirel, Fenerbahçe Kulübü'nde futbolu bırakmaya karar verdiği güne kadar oynama hakkına sahiptir. F.Bahçe Kulübü'de son jübile maçını Rıdvan Dilmen'e yapılmıştır. Ondan sonra kimseye bugünkü bu zihniyet izin vermemiştir. Ne bana ne benden öncekilere ne de benden sonrakilere. Fakat bugün jübileyi hak eden tek isim Volkan Demirel'dir.



HiÇ SAHiP ÇIKMADINIZ



Başarı daim değildir, başarısızlık da. Bu sene takımın başarısızlığından sorumlu tutulacak en son adam Volkan Demirel'dir. Gerek performansıyla gerekse da adamlığıyla...



Ve eğer maçta adalesinden sakatlanmışsa, bunun da tek nedeni yazılanların ve söylenenlerin vücuduna verdiği zarardır. Ki futbol hayatında kas sakatlığı çekmemiş bir Volkan Demirel'den bahsediyorum!



GÜNDEM ALİ KOÇ



F.Bahçe'nin Krasnodar ile 1-1 berabere kalıp UEFA Avrupa Ligi'nden elendiği karşılaşmanın son dakikalarında taraftarların, "Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon" ve "Yönetim istifa" tezahüratları yapması, dünün de gündemindeydi. Sosyal medyada bu durum gün boyu çeşitli dedikodular ile gündeme gelirken Fenerbahçe yönetimi ise sessiz kalmayı tercih etti. Sarı lacivertli futbol severler, başkan Aziz Yıldırım'ın tepkisini merak ederken, Yıldırım'ın eşi Gonca Yıldırım'ın anneannesinin cenazesinde bir araya gelen yöneticiler konuyu gündemlerine almadılar.



PAPAZIN ÇAYIRI'NIN SON RUHU



Artık kulüplerde 10 yıllarca oynayan futbolcu olmayacak. O, son futbolcudur."Fenerliyim" diyenden daha 'Fenerli', efsane olan, ahde vefayı hak eden ve sonuna kadar kapıların açık tutulması gereken birinden bahsediyorum. Papazın Çayırı'ndaki son ruhtan; yani Volkan Demirel'den bahsediyorum. Siz futbolu yönetenler! Yapmayın!, Bir gün olsun değerlerinize sahip çıktığınızı görelim.Bize de utanmak kalsın!

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Rüştü'den Volkan'a Destek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu
    16:39 Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

    Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Bandırmaspor ile Tuzlaspor arasında oynanan maçın ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında konuştu. Bandırmaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, hedeflerinden sapmadıklarını ve süper lige çıkmak istediklerini belirtirken, Tuzlaspor Kaleci Antrenörü Mazhar Sevgi ise oyuncularının iyi mücadele ettiğini ve daha fazla gol atabileceklerini ifade etti.

  • Emre Belözoğlu: Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var
    16:34 Emre Belözoğlu: Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var

    MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Türk futbolun geleceğinden umutsuz olduğunu belirterek, Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı olduğunu söyledi. Belözoğlu ayrıca, Türk futbolunda yapılması gereken değişiklikler ve Beşiktaş ile yapacakları Türkiye Kupası maçları hakkında da görüşlerini paylaştı.

  • 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Basın Toplantısı Gerçekleştirildi
    16:15 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

    Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun basın toplantısı, Antalya'da gerçekleştirildi. Dünyaca ünlü bisikletçilere ev sahipliği yapacak organizasyonda 14 ülkeden 25 takım, 175 bisikletçi pedal çevirecek. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 59. yılında 21-28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek.

  • 1969 Bilecik Spor Kulübü Çeşme Belediyespor maçına hazır
    16:15 1969 Bilecik Spor Kulübü Çeşme Belediyespor maçına hazır

    1969 Bilecik Spor Kulübü, yarın oynayacağı Çeşme Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı Şimşekler'de hedef 3 puan olurken, sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

  • Edirne'de okullar arası bisiklet yol yarışı düzenlendi
    16:09 Edirne'de okullar arası bisiklet yol yarışı düzenlendi

    Edirne'de yapılan okullar arası bisiklet yol yarışına minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 45 öğrenci katıldı. Yarışta öğrenciler büyük bir rekabet içinde mücadele etti. Yarışlarda Bisiklet Federasyonuna bağlı 5 hakem görev yaptı ve güvenlik önlemleri alındı. Yarışlar başarılı bir şekilde sonuçlandı ve dereceye giren öğrencilere sertifika, madalya ve kupa verildi.

  • 2024 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor
    16:09 2024 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor

    Yarın Antalya'da başlayacak 2024 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2024) tanıtım toplantısı yapıldı.

  • Sivas'ta düzenlenen Cenk İldem U15 Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi
    15:56 Sivas'ta düzenlenen Cenk İldem U15 Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi

    Sivas'ta gerçekleştirilen Cenk İldem U15 Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası, final müsabakalarının ardından tamamlandı. Sakarya Hendek Olimpik Spor Kulübü takım halinde Türkiye şampiyonu olurken, Denizli GSK ikinci, Samsun Kavak Şampiyonlar Spor Kulübü üçüncü sırada yer aldı. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Sivas Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Aytaç Keklik, Güreş Federasyonu yetkilileri ve antrenörler takdim etti.

  • Görele Belediyespor, Aksaray Belediyespor'u 39-28 mağlup etti
    15:55 Görele Belediyespor, Aksaray Belediyespor'u 39-28 mağlup etti

    Hentbol Kadınlar Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Görele Belediyespor, deplasmanda Aksaray Belediyespor'u 39-28 mağlup etti. İlk yarıyı 21-16 önde tamamlayan Görele Belediyespor, ikinci yarıda da üstün oyununu sürdürerek karşılaşmayı 39-28 kazandı.

  • Bandırmaspor ve Tuzlaspor Berabere Kaldı
    15:55 Bandırmaspor ve Tuzlaspor Berabere Kaldı

    Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Bandırmaspor, evinde Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçta Doğan Can Davas ve William Togui'nin attığı gollerle skor eşitlendi.


Advertisement