Rus Uçağını Düşüren Bomba 15 Yaşındaki Kızın Koltuğunun Altında Patlamış - Son Dakika
Dünya

Rus Uçağını Düşüren Bomba 15 Yaşındaki Kızın Koltuğunun Altında Patlamış

Rus Uçağını Düşüren Bomba 15 Yaşındaki Kızın Koltuğunun Altında Patlamış

Mısır'da IŞİD'in düşürdüğü ve 224 kişinin öldüğü uçakta bomba, 15 yasındaki Maria İvleva'nın oturduğu 31A numaralı koltuğun altına konmuş.

24.11.2015 03:04  Güncelleme: 07:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mısır'ın Sina Yarımadası'nda, terör örgütü IŞİD tarafından düşürülen ve 224 kişinin yaşamını yitirdiği Rus havayolu şirketi Metrojet'e ait Airbus A-321 uçağına ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

BOMBAYI 15 YAŞINDAKİ KIZIN KOLTUĞUNUN ALTINA KOYMUŞLAR

Uçağın düşmesini araştıran komisyon, bombanın 15 yasındaki kız çocuğu Maria İvleva'nın oturduğu 31A numaralı koltuğun altına konduğunu belirledi.

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİLER

Yanında annesi ile birlikte seyahat eden Maria İvleva'nın, koltuğunun altına yerleştirilen bombanın patlaması sonucu genç kızın korkunç bir biçimde öldüğünü, Maria'nın koltuğuna yakın koltuklarda oturanların da aynı sona uğradıklarını belirtti.

Uzmanlara göre, bomba patlamasından etkilenmeyen yolcular da, alev topuna dönen uçağın yere çakılmasıyla yaşamlarını yitirdi.

SALDIRIYI IŞİD ÜSTLENMİŞ, BOMBANIN FOTOĞRAFINI YAYINLAMIŞLARDI

Airbus A321 tıpı yolcu uçağı Moskova saati ile 06.51'de St. Petersburg'a varmak üzere Sarm-eş-Şeyh Havalimanı'ndan havalanmıştı. Uçak ile bağlantı, havalandıktan 23 dakika sonra kesilmişti. Yedisi mürettebat olmak üzere 224 kişinin hayatına mal olan olayı, terör örgütü IŞİD üstlenmiş ve örgütün İngilizce yayınlanan Dabıq adlı web dergisinde bir gazoz kutusu görüntüsü verilmiş bombanın fotoğrafını yayınlamıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Rus Uçağını Düşüren Bomba 15 Yaşındaki Kızın Koltuğunun Altında Patlamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • anti Yorumcu!: ulan gerizekalı beyinsiz ne demek kimse müslümanlık hoşgörü dini demesin ! sen hangi hadle koskoca bir dine laf atarsın ! on parmağın onu da bir mi !bunlar İslamı karalamak için yapılan şeyler! İslamı bilsen böyle demezsin ! seviyeli yorumlar yapın be !. 59 23 Yanıtla Konyalı Erhan: Müslümanlık hoşgörü dini olabilir ama ...inananları belki hoşgörüsüz...mesela Hristiyan a gavur denmesi çok yanlış..Bunun sebebi cahillikden geliyor....Takım tutar gibi ötekini karalamak yanlış 0 0
  • panteist: islamda hoşgörü yoktur. 4 23 Yanıtla amedo: hadi canımmmmmm yemin etttttttttttttttttttttttt 6 0
  • vatan : muslumanlik nerde iyi birsey yapmis hep katliam hep teror hep olum daha islam sevgi dini diyoruz ama nerde sevgi daha gormedik kendi peygamberinin torunlarini katletmis bir vahsilik besliyor islami ne hale getirdiler hosgoru dini diyoruz nerdeee bir goren oldumu hosgoruyu kimin ne yedigine ictigine giydigine yolda yurumesine dahi karisan bir anlayis bir inanc nerde hosgoru cok yazik coook 13 10 Yanıtla
  • Omar: Dunyayi karistiran muslumanlar allahu akbaaar diyenler 4 16 Yanıtla
  • panteist: tanrı insanı yarattı. ama dinleri insan lar yarattı. 11 6 Yanıtla Elinin koru bilmediğin bir konuda yorum yapip rezi: Meç hul 0 5
  • Arog: Bir de bu çıktı. " bunlar hep İslamı kötü göstermek için yapılıyor". Yahu adam Allahuekber diyerek kafa kesiyor. İslamı kötü gösteren kim? 9 6 Yanıtla
  • panteist: tanrı insanı yarattı. insan lar dinleri yarattı. 6 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement