Rus Gemisi, Çanakkale Boğazı'nda Türk Denizaltıyla Burun Buruna Geldi - Son Dakika
Güncel

Rus Gemisi, Çanakkale Boğazı'nda Türk Denizaltıyla Burun Buruna Geldi

Rus Gemisi, Çanakkale Boğazı\'nda Türk Denizaltıyla Burun Buruna Geldi

Türkiye ile Rusya arasındaki kriz tam gaz devam ederken Çanakkale Boğazı'ndan geçen Rus gemisi, Türk deniz denizaltısıyla karşılaşınca ortaya ilginç bir görüntü çıktı.

30.11.2015 12:14  Güncelleme: 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye müdahalesi ve uçak düşürülmesi olaylarının ardından Türkiye'nin büyük gerilim yaşadığı Rusya'ya ait askeri lojistik gemisi, Çanakkale Boğazı'ndan geçerken yanında beliren Türk denizaltısıyla ilginç bir görüntü oluşturdu.

RUS GEMİSİ ÇANAKKALE BOĞAZI'NDA

Rus Donanması'na ait 'Yauza' adlı lojistik gemisi Çanakkale Boğazı'ndan geçti. Saat 10.00 sıralarında Ege Denizi'nden Çanakkale Boğazı'na giriş yapan 133 metre boyunda, 18 metre genişliğindeki Yauza, 1 saat 5 dakikada Çanakkale önlerine ulaştı. Rus gemisine boğaz geçişi sırasında bir Türk sahil güvenlik botu eşlik etti.

DENİZALTIYLA KARŞILAŞTILAR

Yauza'nın, Eceabat önlerine geldiğinde Marmara'dan Ege Denizi yönüne seyreden bir denizaltı ile karşılaşması ilginç bir görüntü ortaya çıkardı.


MARMARA DENİZİ'NE YOL ALDI

Saat 11.20'de boğazda gemilerin manevra yapması en güç noktası olan Nara Burnu'nu dönen Yauza, Marmara Denizi'ne yol aldı. Yauza, 36 millik Çanakkale Boğazı geçişini 13.15'te tamamlaması bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rus Gemisi, Çanakkale Boğazı'nda Türk Denizaltıyla Burun Buruna Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Aşcı: Kapatalım boğazı bu ruslara 26 6 Yanıtla
  • ÖĞRETMEN: MUHTAÇSIN RUSSSSSSSSS ÇAREN YOKKK AMA BİRGÜN ORDAN YALVARA YALVARA GEÇECEKSİN İNŞ. 25 5 Yanıtla
  • Göçmen: Rusların boğazlardan geçişini yasaklayalım 21 4 Yanıtla
  • murat: hiçbir teknolojimiz yok ama atomu olan rusyaya kafa tutmaya çalışıyoruz. çok yanlış. yapıyoruz. kafa tutugun devletin seviyesine geleceksin önce. imam hatiplerde teknoloji atom üretilmiyor, matematik fen okullarında teknoloji üretiliyor. 6 16 Yanıtla harun: Çanakkale savaşı matematik fiziklemi kazanıldı iman gücüyle kazanıldı 15 4 TÜRK: HARUN:vay be nelerde biliyormuşsun sen,romantizmciler cesur,gerçekçiler korkak olmuş ülkemizde.Yazık... 1 3
  • Nisantasli: Bogazlari ruslara kapatalim. 14 4 Yanıtla
  • davut: her konuda ahkem kesen rusya boğazlarimizdan hangi hakla geçiyor rusyaya boğazlarımızı kapatalim 8 9 Yanıtla
  • Gelibolu: Direkten döndü , yoksa 2-0 ?? 11 3 Yanıtla
  • RUSSIAN TURKISH FRIENDSHIP: Rusya/Türkiye krizine sebep olan uçak krizinde çok oyunlar oynandı.İki ÜLKE de suçlu.ANLAŞSINLAR!Aksi takdirde Rusya,da vatandaşdaşlarimiza saldirilar başlayacak.Onlar suriyeden çıksın,bizimkiler de Araplarin din bekçiliğini yapmasinlar.Arabların bize faydası olmaz.Her ülkeye cami diktirmekle,Rabia işaretleriyle,türbanlarla,dikkafalıkla,NATO,nun arkasina saklanarak,Dünya,ya hakim olabileceklerini mi sanarlar?Beyinler değişmezse,sonumuz iyi değil. Zaman,,Atom Çağıdır,,(Bilim,Teknoloji). 4 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement