Rugby Maçında Isırık Skandalı - Son Dakika
Spor

Rugby Maçında Isırık Skandalı

Rugby Maçında Isırık Skandalı

Frans Malherbe isimli 24 yaşındaki Güney Afrikalı rugby oyuncusu, bir pozisyon sırasında ABD'li Matt Trouville'i ısırdı.

10.10.2015 10:07  Güncelleme: 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Britanya'da düzenlenen Rugby 2015 Dünya Kupası çeyrek final maçında ısırık skandalı yaşandı. Güney Afrika, ABD'yi 64-0 yenerken saha içinde yaşanan bir olay akıllara FC Barcelona'nın yıldızı Luis Suarez'i getirdi.

RAKİBİNİ ISIRDI

Frans Malherbe isimli 24 yaşındaki Güney Afrikalı rugby oyuncusu bir pozisyon sırasında ABD'li Matt Trouville'i ısırdı. Güney Afrikalı bir yetkili maçın ardından, "Yaşanan o anı görmedim ama yetkililer ne karar verirse uygulamak zorundayız." diye konuştu.

İLK ISIRIK VAKASI DEĞİL

Rugby sahalarında ısırma vakaları da ilk değil. 1994 yılında yine bir Güney Afrikalı oyuncu Johan Le Roux, Yeni Zellanda'dan Sean Fitzpatrick'in kulağını ısırmış ve 18 ay sahalardan men cezası aldı. 1998'de ise İngiliz oyuncu Kevin Yates, İskoç Simon Fenn'i ısırdığı için 6 ay menle cezalandırıldı.



Uruguaylı Suarez 2014 Dünya Kupası karşılaşmasında İtalyan rakibi Chiellini'yi ısırınca 9 milli maç ve 4 ay futboldan men cezası almıştı.

Son Dakika Spor Rugby Maçında Isırık Skandalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kallavi: yahu adam acıkmıştır belki :D 3 0 Yanıtla

Advertisement