UEFA Avrupa ligi Trabzonspor- Rostov Maçı Eşitlik İle Sonuçlandı - Son Dakika
Güncel

UEFA Avrupa ligi Trabzonspor- Rostov Maçı Eşitlik İle Sonuçlandı

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodizc, UEFA Avrupa ligi Rostov rövanş maçında sürpriz bir kadroyu sahaya sürdü.

28.08.2014 19:45  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Stat: Olimp2

HAKEMLER: Felix Zwayer, Marco Achmüller, Florian Steuer

FC ROSTOV: Pletikosa – Goreux, Dyakov, Bastos, Milic – Kalachev, Torbinski, Gatcan, Poloz – Kanga, Grigoryev

TRABZONSPOR: Onur – Zeki Yavru, Belkalem, Aykut Demir, Musa – Medjani, Soner – Sefa, Salih, Fatih Atik – Deniz Yılmaz

HALİLHODZİC'DEN SÜRPRİZ KADRO

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodizc, Rostov maçında sürpriz bir kadroyu sahaya sürdü. Rakibin sert futbolundan çekinen Boşnak teknik adam, Cardozo ve Yusuf'u yedek kulübesine çekti. Bu futbolcuların yerine ise Fatih Atik ve Deniz Yılmaz'ı 11'de sahaya süren Halilhodzic, gribal enfeksiyon geçirdiği için Rusya'ya getirmediği Constant'ın yerine Salih Dursun'a, Bosingwa'nın yerine ise Zeki Yavru'ya forma verdi. Halilhodzic böylelikle ilk maçtaki 11'inden 5 farklı ismi sahaya sürdü. Boşnak teknik adamın sahaya sürdü 11'de sadece iki yabancı olması da dikkat çekti.

MUSTAFA: "BEN OYNARIM HOCAM"

Trabzonspor'un Rostov ile oynadığı ilk maçta sakatlanan Mustafa Yumlu, ayağındaki ağrılara rağmen özveri göstererek takımla birlikte Rusya'ya geldi. Teknik direktör Vahid Halilhodzic ile görüşen Yumlu'nun, "Hocam bu takım için elimden geleni yapmaya hazırım, oynamak istiyorum" dedi. Ancak Boşnak teknik adamın ise Mustafa'ya, "Fedakarlığının farkındayım ama seni riske edemem" diyerek teşekkür ettiği öğrenildi.

3 FUTBOLCU KADROYA GİREMEDİ

Trabzonspor'un 21 kişilik kafilesiyle birlikte Rusya'ya gelen genç kaleci İbrahim Demir ile birlikte Gökhan Karadeniz ve Mustafa Akbaş 18 kişilik kadroda yer bulamayarak, maçı tribünden izledi.

HACIOSMANOĞLU, GÜRDAL İLE BİRLİKTE MAÇI İZLEDİ

Bordo-mavili kafileyle birlikte Rusya'ya gelen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu maçı protokol tribününden kulüp CEO'su Burak Gürdal ile birlikte izledi. Başkan Hacıosmanoğlu'nun küçük oğlu Eren de maçı tribünden babasıyla birlikte izledi.

POLİS STADI DİDİK DİDİK ARADI

Trabzonspor ile Rostov arasında oynanacak olan karşılaşma öncesi emniyet güçleri stat içerisinde tüm koltukların altına tek tak bakarak, arama yaptı. Sahaya alınan taraftarlarda geniş güvenlik önlemlerinden geçerek alındı.

MAÇIN YAYINLANMAMASI KRİZ ÇIKARDI

Rostov ile Trabzonspor arasında oynanan maçın Türkiye'de hiçbir televizyon kanalı tarafından yayınlanmaması Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve bordo-mavili taraftarları çileden çıkarttı. Rostov kulübü yetkililerinin Rusya'da bir televizyon kanalı ile anlaşamamasından dolayı yaşanan sorun nedeniyle maç Rostov kulübünün Youtube hesabı üzerinden yayınlandı. Trabzonspor kulübü konu hakkında duyduğu rahatsızlığı UEFA'ya aktarırken, Rostov kulübünün ve Rus televizyon kanallarının takındığı tutum ise tepki çekti. Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Rakibimiz Rostov kulübünün, Rusya'daki Rus yayıncı kuruluşla yaşadığı sorun nedeniyle maçın naklen yayını olmayacaktır" ifadeleri kullanıldı.

BELKALEM 11'DE

Trabzonspor'un Rusya'ya girişi sırasında pasaportunda yaşanan sorun nedeniyle 4 saat gecikmeli olarak ülkeye giren Cezayirli futbolcu Essaid Belkalem, beklenildiği gibi Rostov maçında 11'de sahaya çıktı.

GOREUX YİNE FORMA GİYDİ

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçında sahasında 2-0 yendiği Rostov, bu karşılaşmada cezalı Goreux'yu oynattığı için UEFA Disiplin Komitesi'ne sevk edilmişti. Ancak UEFA daha sonra yaptığı açıklamada, Rostov'a bo konuda her hangi bir ceza verilmediğini açıkladı. Cezalı olduğu iddia edilen Goreux, Rusya'daki maçta da 11'de sahaya çıktı. - Rostov

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel UEFA Avrupa ligi Trabzonspor- Rostov Maçı Eşitlik İle Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement