Ronaldo, Dünya Kupası'nın Stresini Mikanos'ta Atıyor - Son Dakika
Spor

Ronaldo, Dünya Kupası'nın Stresini Mikanos'ta Atıyor

Ronaldo, Dünya Kupası\'nın Stresini Mikanos\'ta Atıyor

Cristiano Ronaldo, dünya kupasının stresini atmak için manken sevgilisi Irina Shayk ile birlikte tatil için gittiği Yunanistan'ın Mikanos Adasında gününü gün ediyor.

12.07.2014 11:07  Güncelleme: 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya kupasında beklediği sonucu alamayan Portekiz'in dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo dünya kupasının stresini atmak için manken sevgilisi Irina Shayk ile birlikte tatil için Yunanistan'ın Mikanos Adası'na gitti.

"RONALDO BUNLARI UMURSAMIYOR"

Ronaldo, tatil fotoğraflarını kendisine ait Twitter hesabından paylaştı. Shayk, bir gazetecinin Ronaldo ile ilgili sorusu üzerine insanların ne düşündüğü ile ilgilenmediğini belirterek, "Cristiano bunları umursamıyor. Bazı insanlar sizi sever, bazıları ise. nefret eder. Güçlü olmak zorundasınız, ilişkimiz mükemmel gidiyor" dedi.

MİKANOS'TAN SONRA EGE'YE GEÇECEK

Ronaldo'nun Mikanos'tan sonra 10 gün süreyle yat ile Ege ve Akdeniz'i gezebileceği belirtilirken, tatil durakları arasında 3 yıl önce gelip bir hafta kaldığı Bodrum'un da olabileceği belirtildi.

SEVGİLİYLE SARMAŞ DOLAŞ TATİL

Dünya Kupası'na erken havlu atan ve sakatlığı yüzünden verimli maçlar çıkartamayan Ronaldo'nun sevgilisi Irına'yla birlikte samimi pozlar verdi. Yıldız futbolcu bir ara, sevgilisiyle birlikte deniz içinde sarmaş dolaş oyunlar oynarken dalgalarla boğuşmak zorunda kaldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ronaldo, Dünya Kupası'nın Stresini Mikanos'ta Atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • mert: Filistin cephesinde araplar tarafindan oldurulen dedelerimin intikamini aliyor israil. Bizim yapamadigimizi yapiyor. Sonuna kadar desteklitorum israili.araplar once insan olsun 19 48 Yanıtla
  • ahsen mert: para var, huzur var. 26 2 Yanıtla
  • ANKARAGÜCÜ: bol bol gol atıyodur şimdi 19 3 Yanıtla
  • KALDERON: ULAN RONALDO BUDA MI GOL DEĞİL 8 1 Yanıtla
  • Barış Omer: Mikanos degil o Mikonos 0 1 Yanıtla

Advertisement