Ronaldinho'nun Yeni Kulübü Haftaya Belli Olacak - Son Dakika
Spor

Ronaldinho'nun Yeni Kulübü Haftaya Belli Olacak

Ronaldinho\'nun Yeni Kulübü Haftaya Belli Olacak

Atletico Mineiro kulübü ile olan sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen futbolcu Ronaldinho, futbol kariyerine ilişkin gelecek hafta karar vereceğini söyledi.

31.07.2014 14:09  Güncelleme: 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilya'nın Atletico Mineiro kulübü ile sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen yıldız futbolcu Ronaldinho, futbol kariyerine ilişkin gelecek hafta karar vereceğini açıkladı.

2012'den itibaren forma giydiği Atletico Mineiro'ya veda eden 34 yaşındaki futbolcu Ronaldinho Gaucho, düzenlediği basın toplantısında geleceğiyle ilgili sorulara "Önümüzdeki hafta kararımı vereceğim" cevabını verdi.

Birçok takımdan teklif almasına rağmen isim veremeyeceğini belirten Ronaldinho, transfer iddialarına ilişkin esprili bir dille, erkek kardeşi ve menajeri Roberto de Assis'in telefonunun "sürekli çaldığını" söyledi.

Atletico Mineiro'dan başı dik bir şekilde ayrıldığını kaydeden Brezilyalı futbolcu, "Oynadığım her kulüpte şampiyonluklar yaşadım. Hepsi de benim yüreğimde iz bırakan kulüpler. Uzun yıllar oynadığımdan Barcelona'nın yeri biraz daha ayrı ama bu takımda da (Atletico Mineiro) çok gol attım" dedi.

Kulüp binası önünde kendisini bekleyen Atletico Mineirolu taraftarlarla da vedalaşan Ronaldinho, "Güle güle demek çok zor bir şey ve bunu söylemek hiç hoşuma gitmiyor. Birlikte birçok başarı ve heyecan yaşadık. Görüşmek üzere demeyi tercih ediyorum" şeklinde konuştu.

İsmi Beşiktaş ile de anılan Brezilyalı futbolcunun, Amerika kıtasında yer alan bir takıma gidebileceği iddia ediliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ronaldinho'nun Yeni Kulübü Haftaya Belli Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement