Roman Mahallesinde Silahlı Kavga: 2'si Polis 10 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Roman Mahallesinde Silahlı Kavga: 2'si Polis 10 Yaralı

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde Romanların yaşadığı mahallede iki grup arasında çıkan silahlı kavgada müdahale eden başkomiser ve polis memurunun da aralarında bulunduğu 10 kişi yaralandı.

18.11.2015 00:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde Romanların yaşadığı mahallede iki grup arasında çıkan silahlı kavgada müdahale eden başkomiser ve polis memurunun da aralarında bulunduğu 10 kişi yaralandı.

Romanların yaşadığı Hıdırağa Mahallesi'nde iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle silahlı kavga çıktı. Taraflar birbirlerine av tüfekleriyle ateş ederken, ilk belirlemelere göre 8 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine mahalleye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kevga eden gruptakilerden bazılarının, gelen polis ekiplerine de av tüfeğiyle ateş etmesi sonucu Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevliBbaşkomiser Emre Ö. yüzünden, polis memuru Kemal Ö. ise el ve kolundan yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

ZAMAN ZAMAN ÇATIŞMA SÜRÜYOR

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri abluka altına aldığı mahalleye giriş çıkışlara izin vermiyor. Karanlıktan yararlanan bazı kişiler, zaman zaman güvenliği sağlamaya çalışan polis memurlarına mahalle aralarından ateş açmayı sürdürdü. Polisin silahlı kavgaya müdahalesi sürüyor. - Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Roman Mahallesinde Silahlı Kavga: 2'si Polis 10 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Çorlu: Uyuşturucu kesin 0 0 Yanıtla
  • karazehir: sebep neymis 0 0 Yanıtla

Advertisement