Rohat Yılmaz, Yeni Diyarbakırspor'a Destek İstedi - Son Dakika
Spor

Rohat Yılmaz, Yeni Diyarbakırspor'a Destek İstedi

Rohat Yılmaz, Yeni Diyarbakırspor\'a Destek İstedi

Spor Toto 3.lig 2. Grup kulüplerinden Diyarbakırspor'un alt yapı futbolcularından 1998 doğumlu Rohat Yılmaz, kentin takımına destek istedi.

15.08.2014 21:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakırspor'un alt yapısında yetişen, önceki sezon Yeni Diyarbakırsopr'a gelen Akademi ligi maçlarında takımında yer alan ve başarılı olan genç forvet arkası futbolcu Rohat Yılmaz Diyarbakırlıları kulübe destek vermeye çağırdı.

Yeşil – Kırmızılı takımın alt yapısında olmasına rağmen akıllarının A takım ve başarısında olduğunu kaydeden Yılmaz, "Değerli başkanımız olan Feyzi İlhanlı bütün yükü tek başına yüklemiş sırtına. Canımız kadar sevdiğimiz Diyarbakırspor'umuzu inşallah hedefimize ulaşır, birkaç sezon içerisinde kulübümüzü süper lige çıkarır. Tüm Diyarbakır'lıların tek düşüncesi budur. Bizlerde buna inanıyoruz ve destekçisiyiz. Kulübümüz bizlere destek veriyor ve ilgileniyor. Tüm Diyarbakırlıları kulübümüze destek vermeye davet ediyoruz. Zaman birlik ve tek yumruk olma zamanıdır. Kentimizde yaşayanlar Yeni Diyarbakırspor'un isminin süper ligde olmasını istiyorlar. Eski günlerimize dönmek istiyoruz. Bizce iyi bir alt yapımız var daha da iyi olabiliriz. Kulübümüzün alt yapısında daha da iyi olup A takımına birer nefer olarak yetişmek ve faydalı olmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Rohat Yılmaz, Yeni Diyarbakırspor'a Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement