Robin Van Persie Bırakabilir! - Son Dakika
Spor

Robin Van Persie Bırakabilir!

Robin Van Persie Bırakabilir!

Hollanda'da Fenerbahçeli Robin van Persie, finallere katılamamaları durumunda milli formaya nokta koyacak.

10.10.2015 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Takımımız'a, Konya'daki mücadelede 3-0 kaybettikten sonra üçüncü sırayı bize kaptıran Hollanda'nın, Galatasaraylı Wesley Sneijder'le birlikte en önemli oyuncularından biri olan Robin van Persie, ülkesinin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine katılamaması halinde noktayı koyacak.

TÜRKİYE'NİN PUAN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEK

Fanatik'te yer alan habere göre; Portakallar, bu akşam saat 19.00'da Kazakistan'la deplasmanda karşılaşacak. Sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak isteyen konuk ekip, Play-Off'a katılmak adına aynı zamanda Türkiye'nin son iki maçtaki puan kayıplarını bekleyecek.

EMEKLİLİK KARARI ALACAK

Eğer tam tersi olursa, Brezilya'da oynanan 2014 Dünya Kupası'nı üçüncü sırada bitiren Portakallar, Fransa'daki organizasyonu kaçıracak. İşte bu durumda da Fenerbahçe'de kariyerini sürdüren van Persie'nin, emeklilik kararı alacağı bildirildi.

SAHAYA KAPTAN ÇIKACAK

Öte yandan 32 yaşındaki forvet, sakat Arjen Robben'in yokluğunda sahaya kaptan olarak çıkacak ve milli formayla da, 100. maçına imzasını atacak. Astana'daki heyecan ise Show TV'den canlı olarak ekranlara gelecek.

Son Dakika Spor Robin Van Persie Bırakabilir! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Celaleddin: podolski ve persie Türkleri küçük görüyor ikiside gitmeli bu ülkeden 23 11 Yanıtla

Advertisement