Rizeli Öğrencilere Başkan Yılmaz Morali - Son Dakika
Yerel

Rizeli Öğrencilere Başkan Yılmaz Morali

Rizeli Öğrencilere Başkan Yılmaz Morali

Üniversite sınavlarına hazırlanan ve moral olsun diye Samsun’a geziye gelen Rizeli öğrenciler, teleferiğe binmek için gittikleri Amisos Tepesi’nde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’la karşılaştılar.

11.12.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üniversite sınavlarına hazırlanan ve moral olsun diye Samsun'a geziye gelen Rizeli öğrenciler, teleferiğe binmek için gittikleri Amisos Tepesi'nde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'la karşılaştılar.

Üniversite sınavına hazırlanan Rize Güneysu Osman Erkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, hem Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ni ziyaret etmek hem de moral depolamak için Samsun'a gezi düzenlediler. Samsun'da çeşitli yerleri gezen öğrenciler teleferik turu sonrası çıktıkları Amisos Tepesi'nde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile karşılaştılar. Başkan Yılmaz'ın yakın ilgi göstererek ağırladığı kız öğrenciler Başkan Yılmaz'ın bu ilgisi karşısında büyük mutluluk yaşadılar.

ÖĞRENCİLER SAMSUN'A HAYRAN KALDI

Başkan Yılmaz, öğrenci grubuna Samsun'u anlatırken onlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Samsun'un eşsiz bir şehir olduğunu söyleyen öğrenciler, kente hayran kaldıklarını, Samsun'un Karadeniz'in İstanbul'u gibi olduğunu ifade ettiler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rizeli Öğrencilere Başkan Yılmaz Morali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement