Rize'de "Seyyah-Bizim İller" Projesi Başladı - Son Dakika
Yerel

Rize'de "Seyyah-Bizim İller" Projesi Başladı

Rize\'de "Seyyah-Bizim İller" Projesi Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 14-18 ile 19-26 yaş grubu gençlere yönelik “Seyyah Bizim İller Projesi” başladı.

24.03.2014 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 14-18 ile 19-26 yaş grubu gençlere yönelik "Seyyah Bizim İller Projesi" başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğümüzün 2014 yılı faaliyetlerinden olan ve İlimizde 16 hafta boyunca gerçekleştirilecek olan "Seyyah-Bizim İller" projesinde ilk geziler Trabzon ve Ordu illerine düzenlendi.

07- 23 Mart 2014 tarihlerinde Trabzon ve Ordu iline yapılan gezilere katılan Güneysu Anadolu Öğretmen Lisesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerden oluşan toplam 354 katılımcı gerçekleşen gezi ile Trabzon ve Ordu illerinin en güzel köşelerini gezip öğrenme şansı bulundu. Ziyarete katılan gençlerin sabah, öğle, akşam yemekleri, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafında karşılandı. Sabahın erken saatlerinde Trabzon ve Ordu İllerine hareket eden katılımcı gençler saat 20: 30'da evlerine teslim edilerek birinci hafta "Seyyah-Bizim İller" gezisi tamamlandı.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, "17 Şubat 2014 tarihinde başlayıp 19 Mayıs 2014 tarihinde bitecek olan 1 günlük bir hareketlilik projesi olan 'Seyyah-Bizim İller' projesi kapsamında 14-18 ve 19-26 yaş grubunda yaklaşık 1000 gencimizi İlçelerimizden İlimiz merkezine ayrıca Trabzon, Ordu, Erzurum, Artvin, Samsun, illerine gezdirmek istiyoruz. Şuan için gençlerimiz gezilerimize çok büyük ilgi gösteriyor mümkün olduğu kadar gençlerimizin taleplerine karşılık vereceğiz. Gezi programlarına katılmak isteyen gençler Rize Gençlik Merkezi'ne bizzat gelerek ya da telefonla müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu gezilerimize tüm gençlerimizi bekliyoruz" dedi. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rize'de 'Seyyah-Bizim İller' Projesi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement