Rize?de 1600 Kişinin İşe Alınacağını Duyanlar İşkur Önünde Kuyruk Oluşturdu - Son Dakika
Güncel

Rize?de 1600 Kişinin İşe Alınacağını Duyanlar İşkur Önünde Kuyruk Oluşturdu

Rize?de 1600 Kişinin İşe Alınacağını Duyanlar İşkur Önünde Kuyruk Oluşturdu

Rize'de belediyeler ve okullarda 9 ay geçici süre ile çalıştırılmak üzere 1600 kişinin işe alınacağı duyurusunun ardından vatandaşlar Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Müdürlüğü'ne akın etti.

28.09.2015 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'de belediyeler ve okullarda 9 ay geçici süre ile çalıştırılmak üzere 1600 kişinin işe alınacağı duyurusunun ardından vatandaşlar Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Müdürlüğü'ne akın etti. Sabahın erken saatlerinde İŞKUR binası önünde beklemeye başlayanlar merdivenlerde kuyruk oluşturdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında il merkezi ve ilçelerde belediyeler ve okullarda 9 ay geçici süreyle 1600 kişinin hizmetli kadrosunda istihdam edilmesi için çalışma başlatıldı. Bugün başlayan iş başvuruları için Rize Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü'ne çok sayıda başvuru yapıldı, İŞKUR İl Müdürlüğü merdivenlerinde uzun kuyruklar oluştu. Bazı vatandaşların çocukları ile birlikte iş başvurusuna geldiği gözlendi. İşssiz olduklarını belirten vatandaşlar iş umudu ile başvuru için geldiklerini anlattı.

10 gün sürecek iş başvurularının ardından işe alınacak kişiler kura yöntemi ile belirlenecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rize?de 1600 Kişinin İşe Alınacağını Duyanlar İşkur Önünde Kuyruk Oluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement