Ringlerden Podyuma İndi - Son Dakika
Spor

Ringlerden Podyuma İndi

Ringlerden Podyuma İndi

Profesyonel boksör Amina Titaeva, Antalya'da düzenlenen 2014 Miss Eurasia Güzellik Yarışması'nda kraliçe seçilmesinin ardından ringlerden podyuma indi.

04.09.2015 10:05  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya'da profesyonel boks yapan 21 yaşındaki Amina Titaeva, Antalya'da düzenlenen 2014 Miss Eurasia Güzellik Yarışması'nda kraliçe seçilmesinin ardından ringlerden podyuma indi.

30'UN ÜSTÜNDE KUPASI VAR

Ülkesinde profesyonel olarak boks sporuyla uğraşan Titaeva'nın 30'un üstünde kupası bulunuyor. Gerek yerel gerek ulusal boks turnuvalarına katılan Titaeva, aynı zamanda podyumların da aranılan ismi. Titaeva, Antalya'da F Ajans tarafından düzenlenen 2014 Miss Eurasia Güzellik Yarışması'nda kraliçe seçildikten sonra podyuma adım attı.

"YÜZÜME DİKKAT ETMELİYİM"

Çocuk yaşta başladığı bokstan kopamadığını söyleyen Titaeva, "Artık eskisi kadar ringe çıkmıyorum. Sonuçta fiziksel görünümüme, özellikle yüzüme dikkat etmeliyim. Yüzü gözü şiş, gözleri morarmış bir mankeni podyumda kimse görmek istemez." dedi.

"7 GÜN SALONDA ÇALIŞIYORUM"

Ring yerine podyumda yürüdüğünü aktaran Titaeva, "Antrenmanlarımı aksatmadan yapıyorum. Fit olmak için haftanın 7 günü salonda çalışıyorum. Kimi zaman da arkadaşlarımla antrenman olsun diye hafif vuruşlarda çalışıyorum." diye konuştu.

"GÖSTERİ MAÇI YAPMAK İSTİYORUM"

Antalya'da bir gösteri maçı yapmak istediğini kaydeden Titaeva, "Şov amaçlı bir maç olacak. Ajans sahibim Fevziye Çalışkan'la görüşüyorum. Gösteri maçını birlikte organize edeceğiz." dedi.



Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ringlerden Podyuma İndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Abaza: Daha cesur pozlar bekler Abaza lar 29 0 Yanıtla
  • fatih: Güzel değil 4 4 Yanıtla
  • AK: allah rahmet eylesin butun sehit polislerimizin mekani cennet olsun 6 0 Yanıtla
  • iyi yi: allah cezamizi verecek :) 3 1 Yanıtla
  • MERDO: NUMA Bİ DADAŞ YURMUĞİ VURACAN GÖRECEK :D 1 3 Yanıtla
  • ahıskalı: çeçen bu kız 1 2 Yanıtla
  • AK: boyle olmaz yabir an once kokunu kaziyalim bunlarin yol kezmek neymis gorsunler 0 0 Yanıtla

Advertisement