Rıdvan Dilmen: Sneijder Çok Şut Atıyor - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: Sneijder Çok Şut Atıyor

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Astana beraberliğini yorumlarken "Sneijder'in çok fazla şut atması bazen hücum aksiyonlarının önüne geçiyor. Zaman zaman zararlı oluyor bu." dedi.

01.10.2015 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NTV Spor kanalında yayınlanan "Yüzde Yüz Futbol" programında konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile Astana arasında oynanan ve 2-2 sona eren mücadeleyi değerlendirdi.

"GÜLE OYNAYA KAZANAMAZLAR"

Usta futbol adamı, "Kazak deplasmanının çok zor olduğunu milli maçlardan da biliyoruz. Çok fazla mücadele ediyorlar. Astana konsantrasyonu yüksek bir takım. Mücadele edeceklerini biliyorduk ama oynamaya çalışan da bir takımmış. Atletico Madrid ve Benfica, burada güle oynaya galip gelemezler. Öylesine goller oluyor ki... Tuhaf şeyler oluyor. Galatasaray, skor olarak 2 kez öne geçti ama puan kaybettiler diyemem. Onların da ciddi atakları vardı." dedi.

"HOCA, BERABERLİK İSTEMEDİ"

"Hamza Hoca, beraberliğe razı değildi." diyen Dilmen, "Hoca, 3 tane skora göre oyuncu değişikliği yaptı. Galatasaray'ın sezon başından beri iyi oynadığı maç sayısı 1 ya da 2'dir. Umut, o pozisyonda skoru 2-0 yapsa maç bitecekti. Bu tip maçlarda 2. golü bulduktan sonra rahatlarsınız. Bu tip zayıf takımların gardı 2'yi yeyince düşüyor." dedi.

"SNEIJDER, ÇOK ŞUT ATIYOR"

Sneijder'in gereğinden fazla şut attığını ifade eden Dilmen, Galatasaray'da forvet oynamak avantaj ama bir o kadar da dezavantaj. Sneijder'in çok fazla şut atması bazen hücum aksiyonlarının önüne geçiyor. Zaman zaman zararlı oluyor bu. Maç Lizbon'da olsaydı Rodriguez ile başlardı ama bugün galip gelmek istediği için Bilal ile başladı. 3. maçta İstanbul'da oynanacak Benfica maçında büyük ihtimalle Jose Rodriguez oynardı. Benfica maçında Chedjou da oynar. Bugün suni zemin olduğu için Chedjou riskini almadı. Hakan'ın da artık dinlendirilmesi lazım. Çok yoruldu, sinirleri yıprandı." dedi.

"DENAYER'İ BEĞENMEDİM"

Galatasaray'ın savunmasını eleştiren ünlü yorumcu, "Denayer'i bugün ilk kez savunma anlamında beğenmedim. Selçuk ve Yasin yardımcı olmasına rağmen rakiplerine 5 ya da 6 kez orta yapma şansı verdi. Bu da tecrübe ile ilgili olan bir şey. Tecrübelenmesi lazım bir az daha. Galatasaray için suni çim bir dezavantajdı. Normal çim ile suni çim arasında çok fazla fark var. Galatasaray, oyuna kötü başlayınca rakibi "Ben bu maçı kazanabilirim" dedi. Galatasaray'da oyuncuların isteğinde problem yok ama kalitesini ortaya çıkaramadı." ifadelerini kullandı.

"RAKİBİ G.SARAY ÜMİTLENDİRDİ"

"Rakip maçtan önce favorinin Galatasaray olduğunu biliyordu. Rakibini ümitlendiren Galatasaray oldu." diyen Dilmen, "Kötü oyunla rakibi havaya soktular. Hamza Hoca, mevcut kadroda Podolski'yi oturtacak değil. Podolski'nin maç kazanma arzusu son derece yüksek. Toparlayacağını düşünüyorum. Podolski, bu sezon 12, 13'ün altında gol atmaz." diye konuştu.

Rıdvan Dilmen: Sneijder Çok Şut Atıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: Sneijder Çok Şut Atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Çesto: Sneijder in Fener'e attığı 2 golü unutamamış yazık çok yazık. Çok konuşuyorsun Rıdvan ve boş konuşuyorsun. Çok biliyorsan oturduğun yerden kalk ve bir takım yönet. Seni görelim,ama nerde o yürekk. 3 4 Yanıtla
  • Yns : Buda yorumcu diye konusuyor aptal herif 1 4 Yanıtla
  • MEHMET: sanane ibibik 2 3 Yanıtla
  • BEYHAN ÇAĞLAYAN: NE OLDUĞU RIDVANCIĞIM ÇOK ÖVDÜĞÜN PRENSİN SEMİH AYLARDAN BERİ TAKIMIN İÇİNE EDİYOR SESİN ÇIKMIYOR 2 3 Yanıtla MALL OF SEMİH: SEMİHİN ŞAKŞAKÇILARI SUSTU 0 2

Advertisement