Rıdvan Dilmen, Güntekin Onay'ın Sorusuna Şaştı Kaldı - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen, Güntekin Onay'ın Sorusuna Şaştı Kaldı

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Güntekin Onay'ın Selçuk İnan'la ilgili sorduğu soruya şaşırdı, "4 gündür bu soru için mi bekliyorsun? Sen araştırmadın mı?" dedi.

01.02.2015 13:09  Güncelleme: 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NTVSpor'da yayımlanan %100 Futbol programında Güntekin Onay, Rıdvan Dilmen'i şaşırtan bir soru sordu. Galatasaraylı Selçuk İnan'ın geçen hafta ligde gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştüğünü ve bu haftaki Bursaspor maçında oynayamayacağını hatırlatan Güntekin Onay, "Peki Selçuk hafta içinde kupa maçında kırmızı kart görseydi ne olacaktı?" şeklinde ilginç bir soru ortaya attı.

"4 GÜNDÜR BU SORU İÇİN Mİ BEKLEDİN?"

Rıdvan Dilmen, bu sorunun ardından " İspanya'daki gibi kupada cezasını çekemez de. Hakikaten çok güzel bir soru. Sen 4 gündür bu soruyu bekliyorsun herhalde bana sormak için. Sen araştırmadın mı?" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen, Güntekin Onay\'ın Sorusuna Şaştı Kaldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen, Güntekin Onay'ın Sorusuna Şaştı Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Rıdvan yıldırım: Selanıklı seni gömerler haberin olsun 10 3 Yanıtla
  • Voyagercarrabien@yahoo.com: Guntekin kimsenin farkina bile varmadigi , detay da gizli, bir aksakligi bulup cikarmis...ridvan da dahil , hic kimse de boyle bir boslugun oldugunu fark etmemis, kotu mu iste, adam bir boslugu , bir eksikligi fark etmis .... Ortaya koymus Giderilmesi gereken bir acik var ortada, ne var bunda adam dogrusunu yapmis 7 2 Yanıtla
  • yılmaz: Bana şeytan demeyin çünkü rıdvan ismi cennette görevli bir meleğin ismi. Rıdvan hocamıza lütfen şeytan demeyin haklıdır. İblis deyin. Yakışır. 1 5 Yanıtla

Advertisement