Rıdvan Dilmen: Galatasaray Puanlık Oyun Oynamadı - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: Galatasaray Puanlık Oyun Oynamadı

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Kasımpaşa maçındaki performansını değerlendirdi, "Puanlık oyun oynamadılar." dedi.

29.11.2015 22:37  Güncelleme: 22:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmayı değerlendirdi.

Kasımpaşa'nın Galatasaray'a göre daha iyi top oynadığını söyleyen Dilmen, sarı kırmızılıların puanlık bir oyun oynamadığını belirtti.

"ANCAK 1 PUAN ALABİLDİLER"

Kasımpaşa'nın daha üstün bir oyun sergilediğini belirten Dilmen, "Kasımpaşa, Galatasaray'a göre daha iyi top oynadı. Galatasaray iki kez öne geçmesine rağmen ancak 1 puanı alabildi. Galatasaray'ın bugün oynadığı oyun puanlık da bir oyun değildi. Eğer Galatasaray öne geçmemiş olsa ve maç uzun süre 0-0 gitse Kasımpaşa'nın lehine giderdi diye düşünüyorum. Galatasaray 4 maçta 11 gol yemiş" şeklinde konuştu.

Rıdvan Dilmen: Galatasaray Puanlık Oyun Oynamadı

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: Galatasaray Puanlık Oyun Oynamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Benden Bildirmesi.Gerisini Siz Düşünün! O Kadar !:: Alman TV,de izledim.Bizim RTE Rusyadan özür diledi.Şimdilik uçurumdan döndük sayılsada, asıl mesele bundan sonra başlayacak.Önce Suriyeyi bölecekler.Sonra bizden AD,ED,M ve KD bölgelerini isteyecekler.Bakalım o zaman bize Arapların ve diğer müslüman ülkelerin faydası olacak mı?Bizimkiler her ülkeye cami diktirmekle,Rabia işaretleriyle,türbanlarla,dikkafalıkla Dünya,ya hakim olabileceklerini mi sanarlar?Zaman,,Atom Çağıdır,,(Bilim,Teknoloji).Eğer beyinler değişmesse,sonumuz iyi değil. 8 8 Yanıtla
  • herşeye karşı1905: sanane galatasaraydan be adam git fenerle oynaş 2 1 Yanıtla
  • Yozgat lı : amma Geveze bi adamsın Rıdvan 0 1 Yanıtla
  • istanbul: adamın lakabı şeytan paralaaaaar kimde 1 0 Yanıtla
  • Hacı: Çok lazımsın sen eksik kal 0 0 Yanıtla

Advertisement