Rıdvan Dilmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yemin Törenini İzledi - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yemin Törenini İzledi

Rıdvan Dilmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın Yemin Törenini İzledi

Usta spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yakın dostu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin töreni için Meclis'te yerini aldı.

28.08.2014 15:25  Güncelleme: 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Genel Kurulu 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin töreni için Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in başkanlığında olağanüstü toplanırken, Genel Kurulu spor yorumcusu Rıdvan Dilmen de izledi.

YEMİN TÖRENİNDE RIDVAN DİLMEN SÜRPRİZİ

3 Temmuz 2011'de patlak veren şike sürecinden bu yana Fenerbahçe camiasını temsilen Tayyip Erdoğan'ın başbakan olduğu dönemde sık sık bir araya gelen Rıdvan Dilmen'in Meclis'te bulunması dikkat çekti. Daha önce de sık sık bir araya gelen ikili son olarak Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın açılış töreninde karşılıklı gösteri maçı yapmışlardı.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yemin Törenini İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Mert: Aziz başkanı sattın, Erdoğana yalakalığa başladın. . Sen harbi şeytanmışsın. . Bir FB li olarak artık seni tanımıyoruz Rıdvan Dilmen 11 22 Yanıtla
  • HAKAN ŞÜKÜR: rıdvan kardeşim beni inan utandırdın. . . 11 12 Yanıtla
  • yavuz: ey sevgılı turk halkı bırakın artık bu adamların pesını adam futbol hayatı boyunca 1 defa sampıyonluk yasamıs bunun dışında futbola bısey vermemıs efendım yüzde yuzluk pozisyonlara gol olur demıs almış sohretı parayı gıtmıs sımdıde gündemde kalmak ıcın bunlarla uğraşıyor dılmen bızım hayatımızda olsa yada olmasa ne olur 10 8 Yanıtla
  • idris el haddadi: bu karısıyla tanjunun cep telefonlşarını dinleten rıdvanmı :) 1 1 Yanıtla

Advertisement