Rıdvan Dilmen: Ben Derbiye Bu 11'ler İle Çıkmam - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: Ben Derbiye Bu 11'ler İle Çıkmam

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, "İki hocaya da saygım var ama ben derbiye bu 11'lerle çıkmam. İki takım da beraberliğe çıkmış." dedi.

24.05.2015 19:42  Güncelleme: 22:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray- Beşiktaş derbisinde 11'ler belli olunca Rıdvan Dilmen'den eleştiri geldi. NTVSPOR'da %100 Futbol'da 11'leri analiz eden Dilmen, Hamza Hamzaoğlu ve Slaven Bilic'in kendisine göre doğru olmadığını savundu. İşte Rıdvan Dilmen'in o açıklamaları...

"İKİ TAKIMA DA 1 PUAN YETİYOR GİBİ"

"Öncelikle vefat eden Galatasaray taraftarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Hayatta devam ediyor, üzülüyoruz tabii ki. Çon enteresan kadrolar geldi. Psikolojik faktörlerden bahsederken takımların sağlıklı durumlarına bakmak lazım. Beşiktaş adına prestij maçı olsa da ikincilik için önemli görünen bir maç. Galatasaray ise aç. Kadrolar bunları yansıtıyor. Ancak görülüyor ki, iki takımın orta sahalarına bakınca Beşiktaş'a da Galatasaray'a da 1 puan yetiyor gibi!

"BEŞİKTAŞ'IN KAYBEDECEK NEYİ VAR?"

Açıkçası Melo, Selçuk, Hamit'in birlikte oynaması şu demek; tok bir orta saha, sağlam bir orta saha demek. Melo, Selçuk, Hamit kazanmak zorunda olduğun maçta oynar mı? Bir diğer taraftan prestij maçı, ikincilik maçı belki Oğuzhan iş yapmaz mı deyip, Necip'i kullanan bir teknik adam. Beşiktaş'ın kaybedecek neyi var? Kazanacak prestiji. Bir taraftan 3 puanı cebine koyup, Fenerbahçe'yi daha çok strese sokacağına daha tok orta sahayla mücadele eden bir Hamza hoca var.

"SAKATLIK RİSKİ VAR"

Galatasaray'da 7 gün önce iki tane oyuncu adale sakatlığı yaşadı; Selçuk ve Hamit. Mutlaka testten geçmiş ama soru işareti var mı? Her an eksik kalabilirsiniz. Galatasaray'ın savunması Chedjou dışında eksiği yok.

Diğer taraftan hepimizin methiyeler düzdüğü Beşiktaş'a ne oldu? Futbolda sakatlık var, ceza var. Ama Beşiktaş'a bakalım. Tolga eyvallah sakat. Motta sakat eyvallah. Kim var bugün? Opare. İdeal mi değil. Atınç? İdeal mi değil? Necip? Değil. Kerim? O da değil. Bakın 5 adam saydım. Sakatlık, formsuzluk, küskünlük. Gökhan dizim şişti! Olcay kesik. Gelelim Beşiktaş'ın kulübesine. Oğuzhan skor yapar, Cenk yapar, Pektemek yapar, Olcay yapar.

"3 ÖN LİBERO İLE OYNAMAM"

Galatasaray'a baktığımızda... Benim için şampiyonluk yarışında 50 bin kişi ile oynayacakken, 3 tane ön libero ile oynamam. 'Aman ben risk almayayım' demem. Şut takımı yapmış, Melo, Selçuk ve Hamit'le.

Bence maçı kulübeler belirleyecek. Kenardan hangi üçlü girecek, maçı onlar belirleyecek. Bana göre iki takımın da çıkaracağı 11'ler bunlar değil. Beşiktaş'ta Demba Ba oynamadığı zaman eyvah diyebilirsiniz, Tolga oynamadığı zaman tecrübe diyebilirsiniz. Veli oynamadığı zaman çok üzülmezsiniz. Ama ondan sonra bireysel performansların düştüğünü gördük.

Her ikisine de saygı duyuyorum ama ben Hamza hoca olsam, Slaven Bilic olsam bu 11'lerle çıkmam."

Rıdvan Dilmen: Ben Derbiye Bu 11\'ler İle Çıkmam
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: Ben Derbiye Bu 11'ler İle Çıkmam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • TURAN: NEDEN AKP....ÇÜNKÜ DİĞERLERİ KONUŞUR AKP YAPAR..SEKSEN YİLDA YAPİLMİYANLAR ON YİLDA YAPİLDİ.. CHP ALEVİ,ERMENİ PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMEDİ... CHP PLAJLARİN,CİBLAKLARİN PARTİSİDİR...CHP AYYAŞ LARİN PARTİSİDİR....HDP PKK PARTİSİ ...POLİSİMİZİ,ASKERİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR. DİKKAT EDELİM SEHİTLERİN AĞİNİ ALMAYALİM.....BU İKİ PARTİ DİNİ,KİTABİ,BAYRAĞI SEVMEZLER..TÜRK DÜŞMANLARI BU İKİ PARTİYİ DESTEKLİYOR NEDEN ACABA...KOYU MHP LİYİM AMA MHP İKTİDAR OLAMAZ,KEŞKE OLSA...AKLİN YOLU BİR ONUN İÇİN OYLAR AKP YE.. BEN TÜRKÜM BEN MÜSLÜMANİM DİYEN BUNLARA ASLA OY VERMEZ..ÜTFEN CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ UYARALİM...BİZİM İNSANİMİZ SAFDİR.... 5 9 Yanıtla
  • che: BJK YINE SATTIN KAREKTERINI 8 6 Yanıtla
  • Burak: İşte o yüzden takım başında değil TV başındasın Rıdvancım 10 3 Yanıtla
  • d.bakırlı: Ya sen kimsin ha çıkıyon oraya millete şu şöyle bu böyle laf atıyorsun. Çık ordan Bi teknik adam ol görelim seni 11 1 Yanıtla
  • SİBEL TIRNOVA: SEN OLMADIĞIN İÇİN SUS!!!...... OLSAYDINDA KOVULMASAYDIN ORADAN KONUŞMAK KOLAY DEMİ SIVACI SENİ... 11 1 Yanıtla
  • DELİKANLI: İYİDE CİNCONUN ARKA YOSİFFF YOSİFFF EDİYOOO 2 10 Yanıtla
  • DOGRUCU DAVID: Kareyografi dediler dünyaya rezil olduk.selam dur neymiş beaa 4 8 Yanıtla
  • şike: beşiktaşı bu kadroyla tokat spor da yener ne bu rezillik 9 3 Yanıtla
  • edirne22: sen değil rıdvan orada hanza hoca var.sen ntv de yorumlarla çukkayı cepe indirmeye devam 11 0 Yanıtla
  • gsli: Ridvan gs adina senden özür dilerim gs nin bu akşam seni uykudan ettiği icin senden ozur diliyorum seni kahreden gs adins sen den ozur diliyorum gs kazandikça sen kahroluyorsun uzuluyorsun ridvan 11 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı
    17:28 Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı

    Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal Bölge Müsabakalarında grup birincisi olan Patnos YİBO oyuncularını tebrik etti. Kökrek, oyuncuların gösterdiği azim ve mücadeleden gurur duyduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.

  • Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Bilecik'te Başladı
    16:54 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Bilecik'te Başladı

    Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. Ayak Yarışları Bilecik'te başladı. Yarışlar öncesi magazin startı etkinliği düzenlendi.

  • Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu
    16:39 Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

    Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Bandırmaspor ile Tuzlaspor arasında oynanan maçın ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında konuştu. Bandırmaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, hedeflerinden sapmadıklarını ve süper lige çıkmak istediklerini belirtirken, Tuzlaspor Kaleci Antrenörü Mazhar Sevgi ise oyuncularının iyi mücadele ettiğini ve daha fazla gol atabileceklerini ifade etti.

  • Emre Belözoğlu: Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var
    16:34 Emre Belözoğlu: Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var

    MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Türk futbolun geleceğinden umutsuz olduğunu belirterek, Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı olduğunu söyledi. Belözoğlu ayrıca, Türk futbolunda yapılması gereken değişiklikler ve Beşiktaş ile yapacakları Türkiye Kupası maçları hakkında da görüşlerini paylaştı.

  • 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Basın Toplantısı Gerçekleştirildi
    16:15 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

    Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun basın toplantısı, Antalya'da gerçekleştirildi. Dünyaca ünlü bisikletçilere ev sahipliği yapacak organizasyonda 14 ülkeden 25 takım, 175 bisikletçi pedal çevirecek. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 59. yılında 21-28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek.

  • 1969 Bilecik Spor Kulübü Çeşme Belediyespor maçına hazır
    16:15 1969 Bilecik Spor Kulübü Çeşme Belediyespor maçına hazır

    1969 Bilecik Spor Kulübü, yarın oynayacağı Çeşme Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı Şimşekler'de hedef 3 puan olurken, sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.


Advertisement