Ressam Özdemir 'Uyuşturucuya Hayır' Dedi - Son Dakika
Yerel

Ressam Özdemir 'Uyuşturucuya Hayır' Dedi

Ressam Özdemir \'Uyuşturucuya Hayır\' Dedi

Uyuşturucu ile mücadele için 'Ölümün Nefesi' isimli karma resim ve heykel sergisine katılan Ressam Sarp Özdemir, sosyal sorumluluk projesinde 'Uyuşturucuya Hayır' dedi.

23.01.2015 09:27  Güncelleme: 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uyuşturucu ile mücadele için 'Ölümün Nefesi' isimli karma resim ve heykel sergisine katılan Ressam Sarp Özdemir, sosyal sorumluluk projesinde sanatçılarla el ele, gönül gönüle 'Uyuşturucuya Hayır' dedi.

Ünlü Ressam Bedri Baykam, Sanatçı Müjde Ar ve İbrahim Balaban gibi önemli isimlerin de yer aldığı sergide Tekirdağ'ın Muratlı ilçesini temsil eden Sarp Özdemir, 'Tünel İçinde Adım Adım' ve 'Grev Hazırlığındaki Madenciler' adlı iki çalışmasıyla sanatseverlerin karşısına çıktı. Sinema Sanatçısı Müjde Ar ve Ressam Bedri Baykam ile bir süre sohbet eden Özdemir, fikir alışverişinde bulundu.

Art Gallery Taksim, Cumhuriyet Halk Partisi, Beşiktaş Belediyesi ve Avcılar Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen sergiden elde edilecek gelirin bir kısmının Sağlık Bakanlığı'na bağlı Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi AMATEM'e bağışlanacağı açıklandı.

Açılışını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve CHP Genel Başkan V. Ercan Karakaş'ın yaptığı serginin 31 Ocak'a kadar ziyaretçilere açık olacağı öğrenildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ressam Özdemir 'Uyuşturucuya Hayır' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement