Rekortmen Atlet Kira Grünberg Felç Oldu - Son Dakika
Spor

Rekortmen Atlet Kira Grünberg Felç Oldu

Avusturyalı rekortmen atlet Kira Grünberg, antrenmanda kötü düşünce, boyun omurlarını ciddi şekilde zedeledi ve belden aşağısı felç oldu.

31.07.2015 23:13  Güncelleme: 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

21 yaşındaki Avusturyalı rekortmen atlet Kira Grünberg, antrenmanda feci şekilde düşünce, boyun omurlarını ciddi şekilde zedeledi ve belden aşağısı felç oldu.

BOYUN OMURLARI ZEDELENDİ

Avusturya'nın sırıkla yüksek atlamada ulusal rekorunun sahibi olan Kira Grünberg, perşembe günkü antrenmanda çok kötü düştü. Hazırlıklarını Innsbruck'ta sürdüren 21 yaşındaki atletin boyun omurlarını ciddi şekilde zedelediği açıklandı.

BELDEN AŞAĞISI FELÇ OLDU

Aynı zamanda antrenörü olan babasının gözleri önünde kaza geçiren ve hemen hastaneye kaldırılıp ameliyat edilen Grünberg'in belden aşağısı felç oldu.

AVRUPA REKORU KIRMIŞTI

2012 Dünya Gençler Şampiyonası dördüncüsü olan Avusturyalı atlet, geçen yıl Zürih'teki Avrupa Şampiyonası'nda 4.45'i geçerek Avusturya rekoru kırmıştı.

Rekortmen Atlet Kira Grünberg Felç Oldu

Son Dakika Spor Rekortmen Atlet Kira Grünberg Felç Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • UZMAN YORUMCU: ALLAH YARDIM ETSİN DÜNYADAKİ TÜM HASTALARA,, PKKLI VE HDPLİLER HARİÇ TÜM İNSANLARA ŞİFA VERSİN... 41 37 Yanıtla
  • ferit: ee.fazla ziplamiyacaksin.. 2 18 Yanıtla
  • HACI ABUZİTTİNİN OĞLU GERÇEK MÜSLÜMAN MEHMET: PKK VE DESTEKÇİSİ HDP ALLAH NEZDİNDE ÜLKEYİ BÖLMEYE ÇALIŞTIĞI İÇİN DİNSİZ İMANSIZ BİR TEÖRÖ ÖRGÜTÜDÜR...ÜLKESİNE SAVAŞ AÇAN,YAKIP YIKAN HANGİ MİLLETTEN OLURSA OLSUN TERÖRİST VE DİNSİZ BİR FİRAVUN TOHUMUDUR...KİMLİĞİNDE MÜSLÜMAN YAZABİLİR.AMA ALLAH ONU KAFİR OLARAK HAŞREDECEKTİR... 13 3 Yanıtla
  • Erzurumlu: Geçmiş olsun 11 0 Yanıtla
  • cemal: Allah acil şifa verir inşallah. 10 0 Yanıtla
  • şövalye43: ah kıyamam yavrimmm 1 8 Yanıtla

Advertisement