Redhack Nihat Doğan'ın Numarasını Yayınladı - Son Dakika
Güncel

Redhack Nihat Doğan'ın Numarasını Yayınladı

Mersin'de katledilen Özgecan Aslan cinayeti sonrası attığı tweet'le tepki çeken Nihat Doğan'a bir darbe de ünlü hacker grubu Redhack'ten geldi.

26.02.2015 16:17  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özgecan Aslan'ın vahşice öldürülmesinin ardından yaptığı yorumla tartışmaların odağına oturan Nihat Doğan'a bir şok da Redhack grubundan geldi.

RedHack bugün Nihat Doğan'ın cep telefonu numarasını yayınladı.

İşte Redhack tarafından yayınlanan o mesaj;

DARBE ÜSTÜNE DARBE

Twitter'da paylaştığı mesaj nedeniyle büyük tepki çeken türkücü Nihat Doğan bir günde peş peşe kötü haberler aldı.

-Nihat Doğan'ı Survivor'dan attılar, Galatasaray üyelikten ihraç ediyor, menajeri istifa etti, radyo kara listeye aldı, avukatlar suç duyurusunda bulundu.

-Doğan'a sadece sosyal medya üzerinden değil aynı zamanda Change.org üzerinden başlatılan imza kampanyası ile de tepki gösterildi.

NE OLMUŞTU?

Nihat Doğan'ın sosyal medyada paylaştığı bir mesaj büyük tepki çekmişti. Doğan, Özgecan Aslan cinayeti sonrası twitter'da "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" diye yazmış, daha sonra mesajı silmişti.

Redhack Nihat Doğan\'ın Numarasını Yayınladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Redhack Nihat Doğan'ın Numarasını Yayınladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (74)

  • Handan: Yerin dibine gir e mi Nihat ve Nihat gibiler!!! 43 15 Yanıtla
  • Bora: akpkklı bir tip mi arıyorsunuz ulra lavuk Nihat Doğan örnektir 23 18 Yanıtla
  • SERKAN: NİHAT BOŞ KONUŞTU CIKAMIYOR İŞİN İCİNDEN 34 3 Yanıtla
  • Bülent: adam doğruyu yanlış zamnda söyledi bizim insanımız kesecek bas kusacak adam bekliyormuş yazık oldu en azından güldürüyordu. 22 14 Yanıtla
  • can: Nihat bu ülke yalaka insanlar ile dolu doğru söyleyeni barındırmazlar 11 24 Yanıtla
  • Irkçılara lanet: Nihat doğan günah gkeçisi ilan edildi bence haklı 13 19 Yanıtla
  • BlueHack: Aferin RedHack! ne önemli bir iş yapmışsın. . . Bu adamın telefonunu arıyordu millet. 27 4 Yanıtla
  • O BENİM C.K: Kardeşim aslında Nihat Doğanı sevmem. Ama söyledikleri yanlış değil. Adam sadece zamansız ve yersiz söyledi. Nedir bu kadar abartılan. Adam Özür dileme erdemliğindede bulundu niye bunu kimse kabul etmiyor. Rahmet eden kıza Allahtan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum. Bunu yapanında hak ettiği cezasını alması en büyük temennim. Ama bence bir insanı karalamak için bir yarış haline geçmeyelim. Bizim daha önemli işlerimizin olması gerek. Yani bu işi yapan şerefsizi kınamak gerek. Biz bunu bıraktık ağzından yersiz ve zamansız bir cümle çıkan ve özür bile di, leyen bir insanı karalıyoruz. Yazık olması gereken değil de birilerinin gösterdiği adreslerde o birilerine bilmeden primler veriyoruz. Ahmet Çakar gibi spor yorumu yapan vatandaş gibi. . . . Saygılar 14 16 Yanıtla
  • Herseyyalan: Nihat doğan i sevmeyebilirsiniz.ama bu kadar tepki veren insanlar yurekliyseniz cikip tecavüz edenlere tepki verin erkek olun donekler gibi saklanarak sanalda yazmayin. 14 15 Yanıtla
  • AmedLy: Ula boş insanlar siz van depremi zamanında nerdeydiniz müge anli ben vana uzulmedim dediginde nerdeydiniz burda milliyetçilik ayaklarina girmeyin 19 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ömer Çelik: Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik içinde size hizmet etmek için gün sayıyor
    21:51 Ömer Çelik: Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik içinde size hizmet etmek için gün sayıyor

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Pozantı ilçesinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik içinde hizmet etmek için gün saydığını belirtti. Çelik, muhalefeti eleştirerek, birbirlerine ağır laflar söyleyenlerin artık bir araya gelemeyeceğini ve ülkeye verebilecekleri bir şeyin olmadığını ifade etti. Ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in darbe açıklamalarına tepki gösteren Çelik, gençlerin demokrasi, siyaset, bilim ve teknolojiyle yan yana olması gerektiğini vurguladı.

  • Van'da torbacılara yönelik operasyon: 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı
    21:45 Van'da torbacılara yönelik operasyon: 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı

    Van'da gençlerin yoğun bulunduğu alanlarda düzenlenen operasyonlarda 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Operasyonlarda toplamda 242,96 gram esrar, 50,66 gram sentetik uyuşturucu, 14,19 gram sentetik kannabinoid, 2,81 gram eroin, 48 uyuşturucu hap ve 7 sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan 29 şüpheliden 9'u uyuşturucu ticareti yapmak/uyuşturucu madde nakletmek suçundan, 20'si ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı.

  • Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var
    21:44 Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var

    Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun Siverek ilçe çıkışında meydana gelen trafik kazasında 2 araç ile bir motosikletin karıştığı bildirildi. Kazada ölü ve yaralıların olduğu belirtildi. Olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi.

  • Solingen'de kundaklama sonucu hayatını kaybeden Türk asıllı aile için anma töreni düzenlendi
    21:43 Solingen'de kundaklama sonucu hayatını kaybeden Türk asıllı aile için anma töreni düzenlendi

    Almanya'nın Solingen kentinde yaşadıkları evin kundaklanması sonucu hayatını kaybeden Türk asıllı aile için evlerinin önünde anma töreni düzenlendi. Törene çevre sakinleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Konuşmalarda olayın aydınlatılması ve ırkçılığın lanetlenmesi istendi.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.


Advertisement