Real Madrid, De Gea'yı Transfer Edemeyince Alay Konusu Oldu - Son Dakika
Spor

Real Madrid, De Gea'yı Transfer Edemeyince Alay Konusu Oldu

İspanya, Real Madrid'le David de Gea transferinde gerekli belgeleri federasyona geç ulaştırılması sonucu transferi gerçekleştirememesi nedeniyle dalga geçiyor.

01.09.2015 15:28  Güncelleme: 19:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real Madrid'in kaleci David de Gea'yı kadrosuna katmak için Manchester United Kulübü ile anlaşmasına rağmen sözleşmenin Profesyonel Futbol Ligi (LFP) kurumuna geç ulaştırılmasından dolayı gerçekleştirilemeyen transfer İspanya'da alay konusu yapıldı.

"KOMEDİ!"

Marca gazetesi, de Gea'nın bir maç sonunda sahada sırtüstü uzanmış üzgün bir fotoğrafını manşetinde kullanarak, "Komedi" başlığını attı. Son dakikaya bırakılan ve bürokratik bir hatadan dolayı gerçekleştirilemeyen transferin iki mağdurunun kaleciler David de Gea ve Keylor Navas olduğunu yazan Marca, her iki futbolcunun da "yaralı ve çökmüş" durumda olduğunu savundu.

KEYLOR NAVAS DA YIKILDI

Real Madrid'e geleceğini düşünerek Manchester United'da teknik direktör Louis van Gaal ile tartışan ve bu sezonki lig maçlarında şimdiye kadar forma şansı bulamayan De Gea'nın Hollandalı teknik adam ile bir an önce arasını düzeltmek zorunda kaldığı yorumu yapıldı. Manchester United'a gitmesi gereken ama aynı bürokratik sorundan dolayı transferi gerçekleştirilemeyen kaleci Keylor Navas'ın da "Real Madrid'den gönderilmek istenen kaleci olarak kendisini gördüğü ve moralinin çok bozuk olduğu" ileri sürüldü.

"ELLERİNE YÜZLERİNE BULAŞTIRDILAR"

Gazete, transferin gerçekleştirilememesinde yaşananları "gerçek dışı" olarak yorumlayarak, "Madrid ve Manchester kulüpleri, korkunç bir müzakereyi ellerine yüzlerine bulaştırdı ve de Gea ile Navas'ın transferleri başarısızlıkla sonuçlandı" ifadesini kullandı.

Barcelona Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen El Mundo Deportivo gazetesi, Real Madrid Kulübü'ne atıf yaparak "Beyaz komedi" başlığını attı. "De Gea öğleden sonra Real Madridli, akşam ise tekrar Manchester Unitedlı oldu" diye yazan gazete, Manchester United'a gitmeye ikna edilen kaleci Navas'ın da valizini hazırlamasına rağmen Madrid'de kaldığını belirtti.

As gazetesi de transferin gerçekleşmemesinden dolayı Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez'i eleştirdi.

"NEREDEYSE TÜM OLANLAR GERÇEK DIŞI"

El Mundo gazetesi ise "De Gea'nın Real Madrid'e transferi bir korku filminin sonu gibi beklenmedik bir şekilde bitti. Neredeyse tüm olanlar gerçek dışı" diye yazdı.

Öte yandan Real Madrid'in bürokratik hata sonucu De Gea'yı transfer edememesi, İspanya'da sosyal medyada da gündem maddesi oldu. Real Madrid ile dalga geçilen çok sayıda mesaj ve caps kullanıldı.

REAL MADRID "GÖNDERDİK" DEDİ

LFP yöneticileri, de Gea'nın sözleşmesinin gece yarısından sonra saat 00.28'de kendilerine ulaştığını ve bu yüzden kabul edilmediğini açıklarken, Real Madrid Kulübü ise transfer döneminin kapanmasından 1 dakika önce, saat 23.59'da sözleşmenin gönderildiğini öne sürdü.

Bu arada İspanyol basını, transferin gerçekleşmemesine neden olan olayla ilgili toplanan Real Madrid Kulüp yönetiminin hiçbir itirazda bulunmama kararı aldığını duyurdu.

Real Madrid, De Gea\'yı Transfer Edemeyince Alay Konusu Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Real Madrid, De Gea'yı Transfer Edemeyince Alay Konusu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Cinconspor :): Bunlar da aynı GS gibi bi işi halledemiyorlar. Çok Lazım ise terraneo'yu gönderelim sizlere !! :D:D 23 14 Yanıtla
  • cincon fobisi olanlara: son 4 sene 3 şampiyonluk cinconda..:) terrono konuşuuur cincon şampiyon oluuuur:) 12 4 Yanıtla
  • Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu
    16:03 Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonu play-off etaplarının maç programı açıklandı. İstanbul takımlarının şampiyonluk için mücadele edeceği play-off etabında ilk karşılaşmalar 1 Nisan Pazartesi günü, rövanşları ise 4 Nisan Perşembe günü oynanacak. Maç programı ve statü hakkında detaylı bilgiler haberde yer alıyor.

  • Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
    15:31 Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

    Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleştirilen yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederek, kütüphanelerin bilgi kaynağı olduğunu vurguladı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

  • Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta emeklilik hayali kuruyor
    15:26 Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta emeklilik hayali kuruyor

    Beşiktaş'ın eski yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Canal 11'e verdiği röportajda emekliliğe dair konuştu. Şu anda kulüpsüz olan Portekizli oyuncu, kariyerini Porto, Beşiktaş veya Sporting'de bitirmek istediğini söyledi. Beşiktaş kariyerinde 227 maça çıkan Quaresma, 38 gol ve 77 asistlik performans sergiledi.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.

  • Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak
    14:57 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın oynanacak. Maç programı şu şekildedir: Trabzonspor-Ataşehir Belediyespor, Amed Sportif Faaliyetler-Bitexen Adana İdmanyurduspor, Galatasaray Petrol Ofisi-Hakkarigücüspor, Fatih Vatanspor-Karadeniz Ereğli Belediyespor, Beşiktaş JK United Payment-Fenerbahçe Petrol Ofisi, Beylerbeyi-Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET, Wulfz Fatih Karagümrük-Bitexen 1207 Antalyaspor, Doğuş Gold Gaziantep Asyaspor-ALG Spor.


Advertisement