Rayo Vallecano, 85 Yaşındaki Kadını Evsiz Bırakmadı - Son Dakika
Spor

Rayo Vallecano, 85 Yaşındaki Kadını Evsiz Bırakmadı

İspanya'nın köklü kulüplerinden Rayo Vallecano, borçları yüzünden evinden çıkartılan 85 yaşındaki kadına sahip çıktı.

25.11.2014 12:20  Güncelleme: 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya La Liga'nın köklü takımlarından Rayo Vallecano, borçları yüzünden evinden çıkartılan 85 yaşındaki kadına sahip çıktı.

40 BİN EURO BORÇ YÜZÜNDEN SOKAKTA KALDI

Hürriyet'in haberine göre; Oğlunun yarattığı borçlar yüzünden büyük sıkıntılar çeken Carmen Martinez Ayudo adlı kadın, 40 bin Euro borç yüzünden sokakta kaldı. Kocasının ölümünün ardından evi oğlunun üzerine geçen Carmen Martinez, borçlardan ve evin ipotek ettirilmesinden haberdar değildi.

VALLECANO, ACILI KADINA SAHİP ÇIKTI

Ödemelerin yapılmaması nedeniyle faizlerle yaklaşık 75 bin Euro'yu bulan borçlar yüzünden evine gelen polislerle karşılaşan yaşlı kadın büyük bir üzüntü yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan ve derinden yaralanan Carmen Martienz Ayudo'ya sahip çıkan o bölgenin takımı Rayo Vallecano oldu.

"BİR ŞEY YAPMADAN DURAMAYIZ"

Vallecas'ta kurulan kulüp, yaşlı kadının bundan sonra ödeyeceği tüm kira masraflarını üstleneceğini açıkladı. Rayo Vallecano teknik direktörü Paco Jemez konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bir şey yapmadan duramayız. Bu kadının yardıma ihtiyacı var. Teknik ekibimiz ve oyuncular ona hak ettiği saygıyı gösterebileceğimiz bir ev bulup orada güzel bir şekilde yaşamasını sağlayacağız" diye konuştu.

"FUTBOL SADECE FUTBOL DEĞİLDİR"

Hayatı boyunca tüm birikimlerini temizlik yaparak kazanan yaşlı kadına yapılan bu yardım akıllara Simon Kuper'in o unutulmaz sözünü getirdi; "Futbol asla sadece futbol değildir…"



Rayo Vallecano, 85 Yaşındaki Kadını Evsiz Bırakmadı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Rayo Vallecano, 85 Yaşındaki Kadını Evsiz Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • murat36: Örnek olmali bizdeki kluplere 11 0 Yanıtla
  • Deli: Bravo. işte centilmenlik. 7 0 Yanıtla
  • DENİZ: İnsanoğluna Allah'ın verdiği nimetleri ve gücü böyle paylaşmaktan daha büyük bir mutluluk verecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Ne mutlu paylaşanlara. . . 2 0 Yanıtla

Advertisement